Moottoriurheilutapahtumat 31.01.2019

MP-Messuilla Circle Wheelien maailmanennätysyritys

Niko Säkkinen ja Sebastian Westberg suorittivat testivedot eilen keskiviikkona ja kaikki on valmista messuille. Kuva: PROride tiedotus

MP-messuilla ajettavan kovatasoisen ja nimekkään stunt shown lisäksi yksi kuskeista, salolainen Niko Säkkinen lähtee yrittämään uutta circle wheelien, eli ympyrää keulimisen maailmanenntystä messujen lauantaina ja sunnuntaina.

Säkkisellä on kaksi minuuttia aikaa tehdä niin monta ympyrää, niin pienessä tilassa kuin mahdollista. Haaste kuulostaa helpolta, mutta veri alkaa paeta päästä jo muutaman sekunnin jälkeen ja tasapaino-aistista ei ole kuuloakaan enää loppumsekunneilla. Muut PROride-kuljettajat ovat luvanneet lähteä kannustamaan Säkkistä yrityksessään.

Messuilla jatkuu ohjelma läpi viikonlopun ja varsinkin sunnuntaita on lähdetty tänä vuonna rakentamaan hieman nuoremmalle motoristiväelle. Sunnuntaina messujen aikana on tarjolla ilmaista teoriaopetusta mopo- / kevytmoottoripyöräajokorteista ja ensimmäistä kertaa ikinä hallin 7 koeajorata on varattu mopo- ja kevytmoottoripyörä-koeajoja varten klo 12-16 välisenä aikana.

PROride Stunt show antaa palaa koko viikonlopun. Show kerää yhteen ensimmäistä kertaa koskaan Suomen parhaimmat kuskit FMX-, Supermoto- ja stuntpyörillä. Korkeatempoinen näytös yhdistää viisi suomalaista huippukuljettajaa tekemään messuvieraille ikimuistoisen esityksen kunnioituksena koko Euroopan stunt-scenen aloittaneelle alan pioneerille Arto “Artsi” Nyqvistille.

Showssa mukana:

Sebastian Westberg – @sebfmx – Särksisalo
Joona Vatanen – @joonavatanen – Jyväskylä
Arttu Stenberg – @arttustenberg – Riihimäki
Niko Säkkinen – @sakkinenstunt – Salo
Regina Lanko – @miss_stuntbum – Muonio
Special guest:
Arto “Artsi” Nyqvist

MP-messut Helsingin Messukeskuksella 1.2.-3.2.2018.

Teksti: PROride tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta