Motocross 10.06.2018

Motocrosskuljettaja Ria Virtasen päivä Iisalmessa alavireinen

Kuva: Pasi Virtanen
Iisalmella ajettiin lauantaina MXD-luokan kilpailut. Motocrosskuljettaja Ria Virtaselle päivä oli lievä pettymys, kun naisen eräsijoituksiksi kirjattiin neljäs ja kuudes sija.
Iisalmella oli melko kylmä yö. Aamusta aika-ajot lähtivät hyvin käyntiin ja Virtanen sain toiseksi nopeimman ajan. Ensimmäinen erä ei sitten sujunutkaan samaan malliin; lähtö oli heikko, koska pyörä lähti keulimaan ja jäi lähdössä pussiin. Hiukan oli kisatilanteita ja ohituspaikkaa ei löytynyt yrityksistä huolimatta. Yrityksiä riitti välillä ulko- ja välillä sisäkautta. Virtanen oli lopuksi vasta kuudes maalissa.

Ria Virtanen (oik) on kokonaistuloksissa naisten Suomen Cupin viides Iisalmen osakilpailun jälkeen. Kuva: Pasi Virtanen

Toinen erä meni hiukan paremmin Virtasen ollessa maalissa neljäs. Alavireinen tulos aiheutti Virtasen leirissä jonkin verran analysointia ja pohtimista, mikä oli vialla. Tuntui, että Virtasen pari viikolla ollutta yövuoroa vaikutti kisapäivään nuutumisena ja yön nukkuminen meni kilpailun alla huonosti. Käsi oli myös edellisen viikonlopun EM-kisan jäljiltä auki, mikä vaikutti ajamiseen. Virtasella oli hieman epävarma olo koko kilpailussa.
Seuraavaksi Virtasella on ensi viikonloppuna tiedossa kannatusleiri ja puolimaratonin juoksu Forssassa. Juhannusviikonloppuna on edessä seuraavat naisten EM-kilpailut Puolassa.
Teksti: Ria Virtanen Racing Team

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross