Motocross 13.02.2018

Motocrossjunioreiden huippusuosittu 24MX JWC -sarja jatkuu Imatralla viikonloppuna

Motocross-junioreiden talvisarja jatkuu Imatralla 17.-18.2. Kuva: 24MX Tiedotus

Suuren suosion saavuttanut 24MX Junior Winter Challenge -talvisarjan seuraava tapahtuma järjestetään Imatralla 17.-18. helmikuuta. Lauantain koulutuspäivä on jo täyttynyt, mutta tapahtuman pääpäivään, eli sunnuntain ajopäivään mahtuu vielä kuskeja mukaan ja luvassa on lisää maustetta, kun ajopäivänä käytössä on oikea starttipuomi.

Ensi viikonloppuna Imatran Moottorikerho Ry isännöi uudistetulla sisämotocrossradallaan suureen suosioon noussutta 24MX JWC -tapahtumaa. Lauantaina Niko Kalatie vetää junioreille crossikoulutuksen ja sunnuntaina päästään itse asiaan, kun junnut ympäri Suomen päästetään radalle saman tasoisissa ryhmissä, normaalia motocrossin kilpailupäivää mukailevaan ajopäivään, joka antaa monelle ensimmäisen kokemuksen kilpailemiseen turvallisessa ympäristössä ja täysin ilman paineita.

“24MX JWC:n kaltaiselle tapahtumasarjalle on selkeästi ollut kysyntää, sillä tapahtumat täyttyvät todella nopeasti muutamassa päivässä aina julkaisun jälkeen”, iloitsee 24MX maajohtaja Juuso Valtakari.

“On ollut todella ilo huomata, millainen positiivinen vaikutus suomalaiseen junnucrossiin on ollut, kun olemme saaneet juniorit ajamaan enemmän talvella ja olemaan näin valmiimpia kesän ajokauteen. Konseptimme, joka kulkee pitkälti samaa kaavaa kuin normaali motocrosskilpailu, on selkeästi ollut todella toimiva, sillä jo ensimmäisen täyden talvikauden jälkeen kesän kilpailijamäärät lisääntyivät 65, MXC/B ja MXC/A-luokissa. On todella ilo tehdä työtä, jonka vaikutukset näkyvät niin radoilla kasvaneina kilpailija- ja harrastajamäärinä kuin muun muassa somessa ja varikoilla lisääntyneinä ystävyyssuhteina, niin kuskien kuin huoltajienkin kesken.”

Sunnuntain ajopäivä Imatralla saa uuden mausteen, kun juniorit pääsevät harjoittelemaan ja ottamaan tuntumaa oikeaan starttipuomiin. Käytössä on Tampere Supercrossiin valmistettu hydraulipuomi, joka on todettu erinomaiseksi käyttövarmuutensa ja turvallisuutensa johdosta.

Lisätietoja JWC:n FB-ryhmästä:
www.facebook.com/24mxjwc

Aikataulut

Koulutuspäivän aikataulu – 17. helmikuuta
Aamupäivän ryhmä
08:30 – Aamupäivän Ilmoittautuminen
09:00 – Aamupäivän koulutus alkaa
14:00 – Aamupäivän koulutus päättyy

Iltapäivän ryhmä
13:30 – Iltapäivän ilmoittautuminen
14:00 – Iltapäivän koulutusalkaa
19:00 – Iltapäivän koulutus päättyy

Ajopäivän aikataulu – 18. helmikuuta
08:30 – Ilmoittautuminen
09:00 – 11:30 – Vapaat harjoitukset
11:45 – Kuljettajakokous
12:00 – 14:00 – 1. ja 2. Lähdöt ryhmittäin
14:00 – 16:00 – 3. ja 4. Lähdöt ryhmittäin

Ilmoittautuminen

Ilmoita kuljettaja ajopäivään sähköpostilla osoitteeseen: offroadareena@gmail.com

Ilmoita viestissä seuraavat tiedot kuljettajasta: Nimi, numero, pyöräkoko (50, 65 vai 85cc), asuinpaikka ja transponderinumero (mikäli sellaisen omistaa).
Muista myös ilmoittaa etukäteen, mikäli et varauksesta huolimatta pääse lauantain tai sunnuntain tapahtumiin.

Teksti: 24MX JWC Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross