Motocross 16.07.2018

Motocrossin TOP250 Heinolan kilpailu peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta

Muun muassa Mauno Nieminen oli ilmoittautunut Heinolan kilpailuun, joka joudutaan nyt perumaan. Kuva: Minna Hänninen

21.7.2018 Heinolassa järjestettäväksi suunniteltu Motocrossin TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.

– Ilmoittautumisajan päätyttyä kilpailuun oli ilmoittautunut noin 75 kilpailijaa, tämä määrä kilpailijoita olisi tarkoittanut, että kilpailu olisi ollut Heinolan Moottorikerholle tappiollinen, Heinolan Moottorikerhon Jani Heikka toteaa.

– Olisimme todella mielellämme kilpailun järjestäneet, mutta pienellä kerholla ei ole taloudellista mahdollisuutta järjestää tappiollista kilpailua.

Heinolan Moottorikerho ry. palauttaa jokaiselle Kalkun kautta ilmoittautuneelle ilmoittautumismaksun täysimääräisenä. Palautuksessa menee noin viikko, koska palautus voidaan tehdä vasta sen jälkeen, kun rahat on siirtyneet Kalkusta kerholle.

Kilpailijat, jotka ovat ilmoittautuneet Suomen Moottoriliiton Motti-palvelun kautta, saavat palautuksen Suomen Moottoriliiton kautta. Moottoriliiton toimistolle on välitetty pyyntö palautuksesta.

Heinolan Moottorikerho pahoittelee tilannetta ja toivoo, että TOP250 -sarjan seuraavassa kilpailussa, Sipoossa, olisi parempi osanottoaktiivisuus.

Teksti: Heinolan Moottorikerho ry.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross