Motocross 24.05.2018

Motocrossin SM-sarjan calokuvakilpailun voittaja Antti matkasi Kaliforniaan

Motocrossin SM-sarjan valokuvakilpailun voittanut Antti Peltola pääsi viikon mittaiselle matkalle motocrossin synnyinseuduille Kaliforniaan. Kuva: Eemil Huikuri, Huikuri Productions

Kaudella 2017 SM-Motocross-sarjan katsojille järjestetyn valokuvakilpailun voitti Antti Peltola. Kilpailu siivitti hänet viikon mittaiselle matkalle motocrossin synnyinseuduille Kaliforniaan.

”Motonet SM-Motocross Goes California part 2.” -matka käynnistyi 10. maaliskuuta Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja jatkui Ruotsin Arlandan kautta Los Angelesiin Kaliforniaan ja sieltä Murrietaan. Matkan minidokumenttikin on nyt julkaistu. SM-Motocross -sarjan promoottori Marko Panula kertoo:

”Poikkeuksellisen luminen SM-kauden 2017 avaus vappuviikonloppuna Sipoossa vei lopulta Antin Kalifornian aurinkoon.  Määränpäässä tilanne oli maaliskuussa kovinkin erilainen ja pystyimme viettämään Antin ja Eemilin kanssa mahtavan viikon motocrossin parissa. Ajopäiviä Antille kertyi neljä ja kilpailun voittaja nautti varmasti jokaisesta hetkestä radoilla ja niiden ulkopuolella. Kuten aiemminkin teimme matkastamme loistavan minidokumentin, joka löytyy nyt SM-sarjan Youtube-kanavalta. Matkamme oli jälleen erittäin hieno ja onnistunut, siitä vielä kiitokset yhteistyökumppaneillemme Motonet, Bahco, Huikuri Productions, Mjp-Events, RaceSoCal ja JPV-Racing”, Panula kiittää..

“Tulevan SM-motocross-kauden 2018 Kalifornian elämysmatka -kilpailu toteutetaan uudistetuilla säännöillä, jotka löytyvät SM-sarjan nettisivuilta. Kun katsot uutta minidokumenttiamme niin väitän, että kannattaa lähteä katsomaan tulevan kesän SM-motocrosseja ja samalla vähän heittäytyä. Pääsylipun hinta ei ole järin kova, jos se vie sinutkin Kaliforniaan.”

Linkki videoon

Linkki kilpailuun

SML Motonet SM-motocross 2018 osakilpailut:

26.5.-27.5. Hyvinkää
30.6-1.7. Siilinjärvi
14.7.-15.7. Tornio
28.7.-29.7. Karkkila
25.8.-26.8. Alavus
8.9.-9.9. Orimattila
22.-23.9. Sipoo ( Joukkue-SM)

Teksti: SML Motonet SM-Motocross tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta