Motocross 28.06.2018

Motocrossin SM-sarja jatkuu Siilinjärvellä

Viikonloppuna Siilinjärvellä päästään nauttimaan kovatasoisesta motocrossin SM-kisailusta. Kuva: SM-motocross tiedotus

Kotimaisen motocrossin pääsarjan toinen osakilpailu kisataan 30.6.-1.7 Siilinjärven Hamulassa. Yksi Suomen hienoimmista hiekkaradoista tulee tarjoamaan sunnuntaina erittäin kovatasoisen kilpailun kaikissa kolmessa SM-luokassa.

Pääluokassa MX1 hallitseva suomenmestari, isäntäseuran Santtu Tiainen saa vastaansa koko kotimaan kärjen sekä sarjajohtaja Erki Kahron Virosta. Myös motocross-ammattilainen Harri Kullas on mukana kilpailussa, joka on varmasti motocross-viihdettä parhaimmillaan.

Keskimmäisessä luokassa MX2-avausosakilpailun voittajalta Emil Silanderilta odotetaan jälleen hyvää tulosta Hamulan hiekalta. Erittäin tasaisen luokan kärkikamppailussa on mukana useita kuljettajia. Aleksi Kurvinen väläytti vauhtiaan kauden avauksessa ja on varmasti nopea myös Hamulan hiekalla. Loukkaantumisesta toipuva EMX250-sarjan kuljettaja Miro Sihvonen osallistuu myös hyvin todennäköisesti sunnuntain kilpailuun.

Pienimmässä SM-luokassa MXC/A hallitseva suomenmestari Sampo Rainio lähtee kilpailuun ennakkosuosikkina. Avauskilpailua hallinnut nuorukainen viihtyy hiekalla ja haluaa täydet pisteet myös Siilinjärveltä. Sarjan kärkikolmikosta myös Kasper Kangasniemeltä sekä Joakim Hinderssonilta voidaan odottaa hyvää tulosta.

Lauantaina 30.6. kisataan SM ATV:n sekä Suomen Cup -luokkien MXJ, MXV35, MXV45 sekä MXV55 kisalähdöt.

Kilpailupaikan osoite on Koivusaarentie 94, Siilinjärvi.

Liput: aikuiset 10 eur ja alle 12 v ilmaiseksi. Kilpailu alkaa klo 11.30

Sunnuntain SM-Motocross erät ovat nähtävissä livenä Ruudussa. Siilinjärven kilpailun MX2 ja MX1 luokan kilpailuerät näytetään suorana lähetyksenä Ruudussa 1.7.2018 klo 11.30 ja 14.30 alkaen.

Kilpailun aikataulu

Teksti: SM-motocross tiedotus

Lappeenrannan motocross-kuljettajat hyvillä mielin Siilinjärven osakilpailuun

Motocrossin SM-sarjan Siilinjärven osakilpailun aikataulu julkaistu

Siilinjärven SM-Motocross livenä Ruudussa

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross