Motocross 15.06.2016

Motocrossin sivuvaunuluokka avaa SM-kauden Iisalmessa

Riku ja Lari Kunnas kisaavat seuraavaksi Saksan MM-osakilpailussa. Kuva: Ritva Kunnas

Motocrossin SM- ja Suomen Cupin pisteistä mitellään tulevana viikonloppuna Iisalmen MX-Liigassa niin soolomoottoripyörä-, sivuvaunu- kuin ATV-luokassakin.

Iisalmi isännöi viikonloppuna Motocrossin MX-Liigaa Parkatin Moottoriurheilukeskuksessa. Tapahtumaan on ilmoittautunut yhteensä noin 250 kilpailijaa.

Lauantaina viivalle asettuvat kansallisen sarjan luokat MX65, MXC/C, MXC/B+MXC/A ja sunnuntaina vuorossa ovat SM-pisteistä kilpailevat ATV- ja sivuvaunuluokat sekä kansallisella tasolla mittelevät MX125, MXD ja MXB-luokat.

Kilpailu on sivuvaunuluokalle kauden ensimmäinen SM-koitos. ATV-luokka aloitti SM-pisteiden tavoittelun viime viikonloppuna Siilinjärvellä, jossa Jani Tanhuanpää hallitsi molempia eriä.

Parhaillaan Iisalmessa järjestetään yhteistyössä Ylä-Savon Moottorikerhon, Motocrossin lajiryhmän ja Suomen Moottoriliiton toimesta motocross- ja enduroleiri, jossa valmentajina toimivat tutut miehet MM-tasolta: Pekka Vehkonen, Jussi Vehviläinen, Juha Salminen ja Marko Tarkkala. Osa leirille osallistujista tulee osallistumaan viikonloppuna myös itse kilpailuluokkiin.

Luokat
MX65
MX Sivuvaunut
MX D
MX C/A MX C/B MX C/C
MX B
MX 125
ATV

18.-19.06. Motocross, SM, Suomen Cup, Kansallinen MX-Liiga, MXATV SM/Suomen Cup, MXSV SM, Iisalmi
Parkatin Moottoriurheilukeskus, Sonkajärventie 114, Iisalmi

Lähtöluettelo

Kilpailun aikataulu

Livetulospalvelu

Teksti: Moottoriurheilu.tv

MX ATV -SM ja motocrossin Suomen Cup kisattu lauantaina Siilinjärvellä

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross