Motocross 20.10.2017

Motocrossin MX-liiga Gaala Tampereen supercrossissa

MX65-luokan palkittavia viime vuoden gaalassa. Kuva: Tommi Anttila

Motocrossin kansallisen MX-liigan kauden päättävä palkintojenjakotilaisuus järjestetään lauantaina 11. marraskuuta Tampereen kansainvälisen supercrossin yhteydessä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. 33 Motorsport MX-liiga Gaalan ilmoittautuminen sekä ruokailu- ja supercrosslippujen varaus on nyt mahdollista.

Lapsille, nuorille, naisille ja aikuisharrastajille suunnatun kilpasarja MX-liigan perinteisessä palkintojenjakotilaisuudessa palkitaan kaikkien MX-liigaluokkien – MX65, MXC/B, MXD (Suomen Cup), MX125, MXB, MXH – loppupisteiden kymmenen parasta ajajaa. Lisäksi kaikki paikalle tulevat MX65- ja MXC/B-luokkien lapsikuljettajat palkitaan.

Gaalassa palkitaan myös erityismaininnalla “Vuoden tulokas” ja “Vuoden tulos”.

Jaossa on niin palkintoja, kunniakirjoja kuin runsaasti yhteistyökumppaneiden ja kilpakuljettajien lahjoittamia tuotepalkintoja.

Tilaisuudessa järjestetään myös arpajaiset, jonka tuottoa ohjataan nuorisoon liittyvään motocrossiin.

Gaala järjestetään ennen Tampere Supercrossin lauantaisen kilpailupäivän avajaisia, joten palkintojenjaosta ehtii hyvin nauttimaan supercrossin vauhdista.

Gaala on maksuton, kuten ovat myös OffroadExpo-messut. Supercrossia katsomaan päästäkseen on hankittava liput.

Tilaisuuden pääyhteistyökumppaneina toimivat 33 Motorsport ja CrossiBlogi. Tilaisuuden nimi on 33 Motorsport MX-liiga Gaala.

Gaalan järjestelyistä vastaa Suomen Moottoriliiton alainen motocrossin lajiryhmä. Yhteyshenkilöinä ovat Vihriä sekä Kimmo Elo.

Gaalaohjelma

33 Motorsport MX-liiga Gaala käynnistyy lauantaina 11. marraskuuta maksullisella (19 euroa) buffet-ruokailulla kello 13:00. Ruokailu on vapaaehtoinen ja siihen ilmoittaudutaan erikseen.

Gaalan avajaispuhe järjestetään kello 14:00, minkä jälkeen jaetaan palkinnot luokittain. Palkintojen ja kunniakirjojen lisäksi jaossa on kilpakuljettajien fanipaitoja sekä yhteistyötahojen lahjoittamia tuotepalkintoja.

Gaalan loppupuolella palkitaan vielä erikseeen kaikkien kuuden MX-liigaluokan mestarit kiertopalkinnoin.

Viimeisenä ohjelmassa on arpajaiset, jossa on palkintona kuljettajien fanituotteita sekä yhteistyötahojen lahjoittamia tuotteita. Tuottoa ohjataan myöhemmin päätettävään nuorisotoimintaan.

Gaalaan sisältyy myös haastatteluja sekä muuta ohjelmaa. Juhlatilassa on A-oikeudet.

Gaala päättyy noin kello 16:00.

Tampere Supercrossin avajaiset käynnistyvät kello 16:30 ja viimeinen finaali järjestetään kello 20:00.

Ilmoittautuminen sekä ruokailu- ja supercrosslippujen tilaus

MX-liigassa tänä vuonna ajaneille kuljettajille on taustajoukkoineen tarjolla erikoishintaisia pääsylippuja Tampere Supercrossiin. Pääsylippujen sekä Gaalan ruokailun varaus ja maksu (laskutetaan varauksen jälkeen) suoritetaan Marko Vihriälle perjantaihin 3. marraskuuta mennessä.

Myös palkittavien kuljettajien sekä paikalle tulevien, MX-liigassa tänä vuonna ajaneiden MX65- ja MXC/B-luokkien kuljettajien tulee ilmoittautua Gaalaan perjantaihin 3. marraskuuta mennessä Vihriälle. Näin varmistetaan riittävä määrä palkintoja.

Ilmoittautumisessa on mainittava kuljettajan (alaikäisellä myös huoltajan) nimi, kilpaluokka ja yhteystiedot.

Ilmoittautumiset, ruokailu- ja lippuvaraukset:
Marko Vihriä
marko.vihria@gmail.com
puh. 044 302 3166
Otsikko “33 Motorsport MX-liiga Gaala 2017 ilmoittautuminen”

Teksti: Marko Vihriä

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross