Motocross 29.09.2017

Motocrossin maajoukkueiden MM-kisa käynnistyy lauantaina Englannissa

Jere Haavisto, Juuso Matikainen ja Kim Savaste taistelevat Iso-Britanniassa paikasta finaaliin joukkueen johtajan Jussi Vehviläisen johdolla. Kuva: Marko Panula

Suomen motocross-maajoukkue saapui torstaina kisapaikalle Iso-Britannian Winchesteriin, jossa kisataan tämän vuoden joukkuemaailmanmestaruuksista. Hieno ja kovavauhtinen nummelle rakennettu Matterley Basinin savirata tulee olemaan varmasti haastava koko maailman motocross-eliitille.

Suomen maajoukkue lähtee taistelemaan paikasta sunnuntaina kisattavaan finaaliin. Joukkueen perjantaipäivä piti sisällään rataan tutustumista, pyörien katsastuksen sekä joukkueiden esittelyn joukkue-MM-kisan yleisölle.

– Rata on täällä nopea, sopivan haastava sekä sisältää paljon hienoja hyppyreitä, kertoo joukkueenjohtaja Jussi Vehviläinen ja jatkaa: – Viikonlopulle on ennustettu vaihtelevaa säätä ja mitä tahansa voi tapahtua. Joukkue on valmiina ja pojat ovat hyvin keskittyneitä. Paikka kahdenkymmenen parhaan joukkoon ja finaaliin on mahdollinen, siihen toki tarvitaan jokaiselta onnistuminen ilman virheitä. Lauantaina nähdään mihin joukkueen puristus täällä riittää.

Suomen joukkueessa kisaavat Kim Savaste Vantaan Moottorikerhosta, Juuso Matikainen Orimattilan Moottorikerhosta sekä Tampereen Motocrossin Jere Haavisto.

Teksti: SM-motocross tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross