Motocross 30.05.2016

Motocrossin lajiryhmä tiedottaa: Toiveena kansallisia kilpailuja

Motocrossin lajiryhmä kannustaa kerhoja järjestämään kansallisia kilpailuja, joille löytyy hyvin tilaa kalenterista. Lisäksi sivuvaunut kaipaavat kahta SM-osakilpailujärjestäjää. MX65- ja MXV-kerhojoukkuekilpailulle on puolestaan löytynyt järjestäjä.

– Kilpailukalenterissa on kilpailuista täysin tyhjiä viikonloppuja 23.-24. heinäkuuta, 6.-7. elokuuta ja 27.-28. elokuuta. Lajiryhmä kannustaa kerhoja järjestämään kansallisia kilpailuja. Myös luovuutta saa käyttää ja esimerkiksi järjestää kokeiluluontoisesti alle 17-vuotiaiden epävirallisen mestaruuskilpailun. Kyseistä U17-luokkaa ja -kilpailua on aika ajoin ehdotettu lajiryhmälle, joten nyt olisi hyvä hetki kokeilla sellaista.

– Sivuvaunujen MXSV-luokalle pyritään järjestämään kaksi SM-osakilpailua lisää, kun tällä hetkellä kalenterissa on vain kaksi osakilpailua. Kahdelle kilpailunjärjestäjälle annetaan mahdollisuus ottaa kyseinen luokka joko SM-viikonlopun sunnuntaille tai MX-liigan lauantaille. Yhteyshenkilö lajiryhmässä on Roy Lindgren.

– Alavudenseudun Moottoripyöräilijöiden SM-viikonlopun 13.-14. elokuuta lauantaissa olevat lisäluokat MXC/C ja MXC/B ajavat yhdessä. Luokissa jaetaan nousupisteet erikseen, luokkakohtaisten tulosten ja ajajamäärän mukaisesti.

– MX65- ja MXV-luokkien kerhojoukkuekilpailu järjestetään Vantaan Moottorikerhon toimesta Vantaan Lavangossa 17.-18. syyskuuta. Samassa yhteydessä ajetaan MXC-luokkien kerhojoukkuekilpailu sekä SM-kerhojoukkuekilpailu.

Motocrossin lajiryhmä

www.moottoriliitto.fi/lajit/motocross/lajiryhma

lajiryhma@smlmotocross.fi

Suomen Moottoriliitto

www.moottoriliitto.fi

Teksti:  Marko Vihriä, Motocrossin lajiryhmän puolesta

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross