Motocross 14.09.2016

Motocrossin lajiryhmä tiedottaa 7/2016: FinMX MX-liiga Gaala järjestetään Tampereen Supercrossissa

MX-Liigagaala 2015. Kuva: Marko Vihriä

Pitkän perinteen omaava kansallisen motocrossin MX-liigan palkintojenjakotilaisuus järjestetään tänäkin vuonna. FinMX MX-liiga Gaala 2016 järjestetään Tampereen kansainvälisen supercrossin yhteydessä lauantaina 12. marraskuuta.

MX-liiga Gaala on järjestetty kahtena edellisenä vuotena Tampere Supecrossin yhteydessä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, mitä ennen juhlapaikka on ollut eri yökerhoissa. Tänä vuonna perinne jatkuu supercrossin yhteydessä.

FinMX MX-liiga Gaala järjestetään lauantaina 12. marraskuuta, eli supercrossin toisena kilpailupäivänä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Noin kolmituntinen Gaala järjestetään iltapäivällä ennen supercrossin avajaisia, joten Gaalasta ehtii hyvin siirtyä kovan kilpailun pariin katsomoon. Samassa yhteydessä järjestetään Offroad Expo -näyttely, jossa on esillä erittäin kattava valikoima vuoden 2017 offroad-pyörä- ja tuoteuutuuksia.

Suomalaisen moottoripyörien vanne- ja tarvikemerkki FinMX:n mukaan nimetyssä FinMX MX-liiga Gaalassa palkitaan jokaisen MX-liigaluokan kymmenen parasta kuljettajaa. Lisäksi kaikki paikalle tulevat MX65-, MXC/C- ja MXC/B-luokkien kuljettajat, jotka ovat ajaneet tänä vuonna MX-liigassa, palkitaan mitalein ja kunniakirjoin.

Ohjelmassa on myös arpajaiset sekä haastatteluja, ja yleistä kauden 2016 kertausta sekä mukavaa yhdessäoloa ennen talvea.

FinMX MX-liiga Gaalan sisäänpääsy on ilmainen, mutta ennen palkintojenjakoa järjestettävä (vapaaehtoinen) ruokailu sekä Tampere Supercross ovat maksullisia.

Tampere Supercrossin järjestäjät tarjoavat tänäkin vuonna FinMX MX-liiga Gaalaan osallistuville, MX-liigassa kaudella 2016 kilpailleille kuljettajille edullisempia pääsylippuja.

FinMX MX-liiga Gaalan järjestämisestä vastaa Suomen Moottoriliiton alainen motocrossin lajiryhmä ja yhteyshenkilönä toimii lajiryhmän jäsen Marko Vihriä. Häneltä myös tilataan MX-liigalaisille tarjolla olevat edullisemmat pääsyliput sekä Gaalan ruokaliput.

FinMX MX-liiga Gaalan tarkempi aikataulu ja muu ohjeistus sekä Tampere Supercrossin edullisempien lippujen tilausohjeet tiedotetaan myöhemmin.

Tampere Supercross 11.-12.11.2016
www.supercrosstampere.fi

Motocrossin lajiryhmä
www.moottoriliitto.fi/lajit/motocross/lajiryhma
lajiryhma@smlmotocross.fi

Suomen Moottoriliitto
www.moottoriliitto.fi

Teksti: Marko Vihriä

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross