Motocross 18.04.2018

Motocrossin EM-avauksessa loukkaantunut Haavisto joutuu leikkaukseen

Jere Haavisto loukkasi itsensä motocrossin EM-avauksessa. Kuva: Niek Kamper

WZ KTM Racing -tiimin Jere Haavisto loukkasi olkapäänsä motocrossin EM-sarjan avausosakilpailussa Espanjassa maaliskuun lopussa. DYNASET-urheilija on yrittänyt kuntouttaa olkapäätä loukkaantumisen, mutta olkapää vamma on sen verran vaikea, että se vaatii leikkaushoitoa. Haavisto päätyi yhdessä lääkärin kanssa siihen lopputulokseen, että olkapää operoidaan vielä huhtikuun aikana.

– Olkapää hajosi sen verran pahasti, että se ei olisi kestänyt ajamista ilman leikkaushoitoa. Päätettiin yhdessä lääkärin ja taustajoukkojen kanssa, että menen leikkaukseen vielä huhtikuun aikana. Olkapäätä yritetään kuntouttaa vielä hieman ennen leikkausta, jotta toipuminen leikkauksesta olisi hieman nopeampaa, Haavisto kertasi.

Tampereen Motocrossin kuljettajalle tulee pitkä kuntoutusjakso leikkauksen jälkeen ja kilpailutauko venyy ainakin syksyyn asti. Kesän mittaan Haavisto tulee pitämään erilaisia koulutuksia ja leirejä kuljettajille. Ensimmäinen koulutustapahtuma on DYNASET Offroad Areenalla toukokuun ensimmäisenä sunnuntaina. Koulutus on kaikille kuljettajille ilmainen ja mukaan otetaan ensimmäiset kymmenen ilmoittautunutta. Ilmoittautumisia otetaan vastaan keskiviikko 18.4. klo 16 eteenpäin.

Koulutustapahtumasta DYNASET Offroad Areenalla löytää lisätietoa Jere Haaviston Facebook-sivuilta.

Teksti: Jere Haaviston Tiedotus

Lisätietoa Haaviston loukkaantumisesta: Luultua vaikeampi vamma

Katso video: Jere Haavisto mursi vasemman olkavarren EMX250-luokan kauden avauksessa

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross