Motocross 03.01.2018

Motocrossin 24MX Junior Winter Challenge starttaa ensi viikolla

24MX JWC Junioreiden talvisarja starttaa Turusta. Kuva: 24MX

Suuren suosion saanut 24MX JWC -talvisarja starttaa talvikauden 14. tammikuuta Turun TMK-Tietokeskus Centerillä. 

24MX JWC -talvisarja on 50-, 65- ja 85- (150cc) pyörillä ajaville kaikentasoisille junioreille suunniteltu hyvän mielen tapahtumasarja, joka aktivoi kuljettajia ajamaan ja harjoittelemaan talvella. Sarja mahdollistaa luontevan keinon nuorille tutustua uusiin ajokavereihin sekä tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden ystävystyä keskenään. Talvisarjaan ovat tervetulleita kaiken tasoiset kuljettajat aivan vasta-alkajista tavoitteellisemmin harjoitteleviin nuoriin.

JWC-tapahtumat alkavat aina aika-ajolla/harjoituksilla, jonka perusteella kunkin luokan kuljettajat jaetaan nopeutensa mukaan ryhmiin, joissa he pääsevät ajamaan päivän lähdöt oman tasoistensa kuljettajien kanssa.

– Olen erittäin tyytyväinen viime talven JWC-sarjaan, joka on kerännyt todella paljon positiivista palautetta niin kuljettajilta kuin vanhemmiltakin, iloitsee 24MX verkkokaupan Suomen maajohtaja Juuso Valtakari.

– Tavoitteemme oli aktivoida eri puolella Suomea asuvia junioreita, saattaa heidät saman katon alle ja näin luoda uusia kaverisuhteita. On ollut hienoa huomata, miten JWC-sarja on osaltaan auttanut kehittämään Suomicrossin juniorityötä, joka on ollut havaittavissa muun muassa kasvaneina osallistujamäärinä kansallisissa juniorisarjoissa viime kesänä. Ylpeänä jatkamme 24MX:n toimesta JWC-sarjan kehittämistä myös tulevalle kaudelle ja vanhojen konkarien lisäksi haluan nähdä lisää uusia junnuja tapahtumissamme, Valtakari jatkaa.

Ilmoittaudu mukaan 14.1 ajettavaan Turun tapahtumaan: ilmoittautumiset@turunmoottorikerho.fi

Osallistuminen tapahtumaan maksaa 25€ ja se maksetaan paikan päällä joko käteisellä tai kortilla. Maksu sisältää: ratamaksun, transponderin ja 24MX tuotepakkauksen.

TMK-tietokeskus centerin pihalla on myös majoitusmahdollisuus omalla asuntoautolla/-vaunulla.

Kaikki 24MX JWC -sarjan tuotot ohjataan lyhentämättöminä järjestävien kerhojen toiminnan tukemiseen.

Tarkemmat aikataulut & lisätiedot löytyvät FB-sivuilta.

Teksti: 24MX Tiedotus

24MX JWC Junioreiden talvisarja alkaa tammikuussa

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross