Motocross 18.02.2017

Kytönen ja Malin mukaan Alhama de Murcian kilpailuun

Kytönen Motorsport mukaan Alhama de Murcian kisaan. Kuva: Pekka Viljakainen

Kytönen Motorsport aloittaa kilpailukauden myös motocrossin puolella, kun Roni Kytönen ja Wiljam Malin kisaavat viikonloppuna Espanjan Alhama de Murciassa. Kaksikko on harjoitellut ahkerasti alkuvuoden Espanjassa Fuengirolan lähistöllä ja lähtevät nyt mittaamaan vauhtia maan mestaruussarjan avausosakilpailussa.

Malin kilpailee MX125-luokassa ja Kytönen Elite MX2 -luokassa. Molempiin luokkiin on ilmoittautunut yli 40 kuljettajaa, joten lauantain aika-ajon perusteella 40 nopeinta pääsee sunnuntain kilpailueriin.

– Hyvillä fiiliksillä lähdetään kisaan ja nyt pääsee avaamaan myös tuon motocross-kauden. Tavoitteena on ajaa ehjä hyvä kilpailu ja saada hyvää kokemusta sitä kautta, enduroa ja motocrossia ajava Roni Kytönen kommentoi kilpailun aattoiltana.

EMX125-luokkaan tähtäävä Wiljam Malin lähtee hyvin samoilla ajatuksilla kilpailuun vaikka kauden avaus kilpailu tuo hieman perhosia vatsan pohjalle.

Murcian kilpailu on kaksipäiväinen ja lauantaina on tiedossa vapaat harjoitukset sekä aika-ajo ja MX125-luokan ensimmäinen erä. Sunnuntaina kaasutellaan molempien luokkien warm up sekä Elite MX2 -luokan molemmat kilpailuerät ja MX125-luokan toinen erä. Säätiedote lupaa Murcian saviradalle kovaa sadetta sunnuntaiksi, mutta toivotaan ettei sää pilaa hyvää kilpailua.

Teksti: Kytönen Motorsport tiedotus
Kuva: Pekka Viljakainen

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross