Enduro 18.04.2016

Motocross- ja endurokuljettajille tarjolla MM-mitalistin valmennusta

Marko Tarkkala on siirtänyt tietotaitoaan nuoremmilleen jätettyään MM-areenat taakseen.

Viime vuonna paljon positiivista palautetta ja suosiota saanut Suomen Moottoriliiton aluevalmennus saa jatkoa myös tänä vuonna. Aluevalmennus lähtee pyörimään toukokuun alussa enduron MM-mitalistin Marko Tarkkalan johdolla.

Moottoriurheilussa uusi aluevalmennuksen toimintamalli alkoi vuonna 2015 ja jatkuu edelleen kehitettynä tänä vuonna, jolloin valmennuksesta saadaan sekä tehokasta että edullista. Valmennusta toteutetaan 1 h / kerta arki-iltaisin klo 16-20 välillä. Ohjattua harjoittelua on mahdollista valita 1-2 krt/vko, eli mikä valmennettavan aikatauluihin sopii parhaiten. Vantaan, Riihimäen, Espoon, Hyvinkään, Karkkilan ja Sipoon motocrossradat ovat radat, joissa aluevalmennuksia pidetään.

Aluevalmennus on tarkoitettu kaiken tasoisille motocross- ja endurokuljettajille. Eli kaikille kuljettajille löytyy oman tasoinen ryhmä.

Ryhmäkoko on noin 10 henkilöä. Radat tulevat olemaan auki myös muille käyttäjille valmennuksen aikana, joten ennen ohjattua harjoitusta voi ajaa omia treenejä ja saapua valmennukseen silloin kun oman ryhmän tunti alkaa. Ohjatun valmennuksen jälkeen kuljettajat voivat jatkaa myös radalla omaa harjoittelua. Valmennusmaksu on 15€ / kerta + 5 euron ratamaksu. Jos kuljettajalla on kyseisen radan kausikortti voimassa, ei 5 euron ratamaksua peritä.

Valmennuksesta vastaa moninkertainen enduron MM-mitalisti ja ammattivalmentaja Marko Tarkkala.

Aluevalmennusryhmät

Ryhmä 1 – 50cc-65cc aloittelevat ja kilpailevat

Ryhmä 2 – CC/CB luokan kuljettajat

Ryhmä 3 – CA/MXJ luokan kuljettajat

Ryhmä 4 – Harraste aikuisharrastajat enduro ja motocross

Ryhmä 5 – A-luokan kuljettajat enduro ja motocross

Ryhmä 6 – Harraste 2 krt viikossa harjoittelevat

Lisätietoa täältä

 

Uusimmat

Lisää aiheesta