Motocross 06.03.2017

Motocross: 24MX JWC -sarja finaalia vaille valmis

Junioreiden talvisarja on nyt finaalia vaille valmis. Kuva: 24MX

Koko talvikauden pyörinyt junioreiden talvisarja on nyt finaalia vaille valmis. 24MX Junior Winter Challenge -finaali ajetaan 12.3.2017 Turun moottorikerhon isännöimänä TMK Tietokeskus -areenalla.

24MX JWC -sarjaa on ajettu kolmella eri paikkakunnalla: Turussa, Imatralla sekä Ylöjärvellä marraskuusta lähtien ja nyt ajettava finaali on sen kahdeksas tapahtuma. Sarja on otettu vastaan todella positiivisesti junioreiden ja heidän vanhempiensa keskuudessa ja se on tarjonnut junioreille oivan mahdollisuuden kehittyä myös muuten hiljaisella talvikaudella ja näin valmistautua tulevaan ajokauteen tehokkaammin.

“Olen erittäin iloinen onnistuneesta sarjastamme, jota on kiitelty runsaasti kuljettajien sekä vanhempien keskuudessa. Sarjan kaikissa tapahtumissa on käynyt erittäin aktiivisesti kuljettajia ja kaiken kaikkiaan talvella JWC tapahtumissa on käynyt 169 eri junnua eri puolilta Suomea ja olemme onnistuneet luoaan uusia crossikaveruuksiakin eri kaupungeista tulevien junnujen ja heidän vanhempiensa kesken, mikä omalta osaltaan myös yhdistää suomalaista motocrossia uudella tavalla.” Kertoo 24MX:n maajohtaja Juuso Valtakari.

“Onnistuimme yhdessä kerhojen kanssa luomaan sarjan joka yhdistää oikeassa suhteessa leikkimielistä kilpailua sekä rentoa yhdessä oloa, kehittäen junioreita myös talvikaudella ja kasvattaen heidän valmiuksia tulevaa kautta ja tulevaisuutta silmällä pitäen. Sarjan konsepti, jossa kuljettajat jaetaan taitotason mukaan tasavahvoihin ryhmiin on ollut erittäin toimiva, se on tuonut hieman kokemattomimmille kuskeille mahdollisuuden ottaa ensikosketusta kilpailemiseen turvallisessa ympäristössä, samalla kun kehittyneemmät kuljettajat ovat päässeet kisailemaan keskenään.” Lopettaa Valtakari

Nyt ajettava finaali on myös koko sarjan palkintojenjakotilaisuus ja toivommekin kuljettajia ottamaan aktiivisesti osaa 12.3. ajettavaan Turun finaaliin. Paikkoja on vielä jäljellä kaikkiin kolmeen luokkaan ja kaikki osallistuneet palkitaan. Kauden aikana aktiivisimmat kuljettajat saavat lisäksi huikeita tuotepalkintoja jotka omalta osaltaan auttavat junnuja harrastamaan sekä valmistautumaan tulevaan kauteen tehokkaammin.

24MX JWC Aikataulu – Turku, 12.3.2017

Ilmoittautuminen
08.30 alkaen

Harjoitukset
9.00 alkaen

Kuljettajakokous
11:45

Yhteislähdöt
12.00 alkaen

Tapahtuma päättyy:
n. 16:30

Ilmoittauttaudu finaaliin:
ilmoittautumiset@turunmoottorikerho.fi

Tykkää sarjan FB-Sivuista:
www.facebook.com/24mxjwc

Finaalin palkinnoista vastaa:
24MX.FI, Turun moottorikerho, RJF-Motorsport sekä Vierumäki Grand National

Teksti: Juuso Valtakari

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross