Endurance 12.07.2016

Mopo-Team jälleen voittoon Endurance Cupissa Kemorassa

Endurace Cupin Kemoran lähdöstä oli hässäkkää kun auto nro 74 vieressä oleva nro 7 Honda ja keskellä kuvaa oleva nro 115 BMW sammuivat lähtöviivalle.

Endurance Cupin kolmas osakilpailu Kemossa ajettiin läpi vaihtelevissa olosuhteissa 27 tiimin voimin. Kuusi tuntia kestäneessä kestävyyskilpailussa ensimmäinen tunti kisattiin sateessa, tämän jälkeen rata alkoi kuivua nopeasti.

Kilpailu kärjessä oli tiukkaa taistoa. Tiimit Super Fast Racing ja Hanaa Racing kolaroivat noin 4 tunnin kohdalla lähtösuoran jälkeisissä mutkissa ja kisa jouduttiin keskeyttämään 24 minuutiksi, jotta rata saatiin taas ajettavaan kuntoon.

Kilpailun kokonaisvoittoon ajoi jälleen kerran Mopo-Team, joka on hallinut kautta tähän asti voittaen kaikki Endurance Cupin kilpailut. Mopo-Team ehti kiertää radan 211 kertaa. Limousine Drivers tuli maaliin toisena, mutta heillä oli yhdessä tankkauksessa liian nopea aika ja he saivat 30 sekunnin aikasakon pudoten tuloksissa viidenneksi. Näin ollen toiseksi kilpailussa nousi Xo Motorsport Team Honda ja kolmas oli Bigem Testing.

Racing luokan palkintojenjako.

Racing luokan palkintojenjako.

Kuva 2

Saloon 2 venttiiliä sylinteri.

Kuva 3

Saloon moniventtiili.

Tulokset:
Screen Shot 2016-07-12 at 15.10.34

Endurance Cup jatkuu elokuun puolivälissä ja silloin ajetaan jälleen Kemoran radalla.

Teksti: Moottoriurheilu.tv
Kuvat: Erkki Keskinen

Uusimmat

Lisää aiheesta

Endurance