Ralli 14.07.2017

Moottoriurheilutoimittaja Miiro Koivula on poissa

Miiro Koivula on poissa. Kuva: Urheiluuutiset.com

Moottoriurheilutoimittaja Miiro Koivula on kuollut. Syöpää sairastanut Koivula oli kuollessaan 48-vuotias. Koivula oli monille tuttu ääni ja kasvo esimerkiksi ralli- ja F1-lähetyksistä.

Koivulan ura juontaa pitkälle vuosikymmenten taakse ja varsinkin 90-luvun alkupuolelta lähtien Miiron kasvot ja erityisesti ääni ovat tulleet tv:n kautta tutuiksi useista eri moottoriurheilulähetyksistä. Miiron tietämys ja osaaminen käsittivät moottoriurheilun eri lajit laajasti.

Miiro oli erittäin pidetty kaikkien autourheilutoimijoiden keskuudessa. Hän kunnioitti urheilijoita ja laji-ihmisiä ja urheilijat, sekä laji-ihmiset kunnioittivat Miiroa. Miiron tapa tehdä toimittajan työtä niin moottoriurheilun ehdottomien ammattilaisten ja kuuluisuuksien kanssa, kuin kansallisella tasolla toimivien harrastajien kanssa, eivät eronneet millään tavalla. Kaikki laji-ihmiset olivat Miirolle yhtä tärkeitä ja heitä kaikkia Miiro kohteli aina kunnioittavasti.

Tästä monella meistä on paljon opittavaa.

AKK kiittää Miiro Koivulaa merkittävästä työstään autourheilun hyväksi sekä kaikista niistä opeista ja kokemuksista, joita hän tarjosi vuosien varrella.

AKK esittää syvimmät osanottonsa Miiron perheen ja läheisten suruun.

Kiitos Miiro, lepää rauhassa.

– Koko AKK-Motorsport ry:n sekä AKK Sports Oy:n väki

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli