Snowcross 13.02.2018

Moottoriurheilun talvispektaakkeli Extreme Winter Circus pystytetään Tornioon viikonloppuna

Snowcrossin SM-kausi avattiin Seinäjoelta. Kuva: Snowcross.fi

Suomi saa täksi talveksi uuden tapahtumaspektaakkelin, kun Extreme Winter Circus tuo yhteen talven vauhdikkaimman moottoriurheilulajin sekä Euroopan hurjapäisimmät stunttiesitykset. Tornio saa osansa sirkuksesta, kun moottoriurheilufestari järjestetään 16.-17. helmikuuta Tornion Toranda Worldissa.

Extreme Winter Circuksen eli EWC:n pääesiintyjänä talven 2018 tapahtumissa toimii moottoriurheilulaji snowcross. Tiukasta kilvanajostaan ja ilmavista lennoistaan tunnetun crossilajin SM-sarja ajetaan kautena 2018 Seinäjoella, Torniossa, Tahkolla ja Himoksella, joiden lisäksi kausi päättyy todellisiin sirkushulinoihin toukokuussa EM- ja MM-kilpailuilla Levillä.

Uudenlainen viihdekokemus jännityksestä nauttiville katsojille

Snowcrossin SM-sarjassa ajaa tulevalla kaudella suomalaisten huippukuljettajien lisäksi myös Ruotsin ja Norjan parhaita ammattilaiskuljettajia, joten maaottelutunnelmaa on luvassa. Kauden ensimmäisessä Pro-luokan osakilpailussa Seinäjoella on mukana peräti seitsemän ruotsalaiskuljettajaa ja kaksi norjalaiskuljettajaa, ja Tornion läheinen sijainti länsinaapurin kanssa ajaa väistämättä sitä tosiasiaa eteenpäin, että Torandassa nähdään paljon enemmänkin ulkomaalaisia kuskeja.

Pääesiintyjän snowcrossin lisäksi EWC:n lavoilla nähdään hurjapäinen ja suosittu stunttiryhmä StuntFreaksTeam (SFT), joka on luonut täysin uudenlaisen esityksen juuri EWC:tä varten. SFT:n esityksen uutena kulmakivenä nähdään valoshow, jonka vuoksi myös SFT:n hurjapäät ovat sonnustautuneet esityksissään led-valoilla valaistuihin pukuihin ja pyöriin.

Snowcrossin ja SFT:n ohella tapahtumissa katsojat pääsevät ihailemaan freestyle-snowcrossia, jossa Euroopan kovimmat fsx-ammattilaiset esittävät yleisölle älyttömiä temppuja moottorikelkoilla.

Torniossa viihdettä kahden päivän edestä

Torniossa järjestetään kaikkien aikojen toinen EWC, kun ensimmäinen tapahtuma järjestettiin yksipäiväisenä Seinäjoella tammikuussa. Toranda Worldin suuret tilukset antavat mahdollisuuden järjestää massiivinen yleisötapahtuma, johon odotetaan paljon katsojia niin Suomesta, Ruotsista kuin Norjastakin.

– Snowcrossin SM-finaalit ajetaan lauantaina 17. helmikuuta, mutta perjantaillekin on luvassa erittäin viihdyttävää ohjelmaa. Torniossa järjestämme ensimmäistä kertaa kaksipäiväisen Extreme Winter Circuksen, joten ilmassa on varmasti suuren urheilujuhlan tuntua, kommentoi tapahtumajärjestäjä LiveSports Promotions Oy:n toimitusjohtaja Pauli Kauppinen.

Extreme Winter Circukseen voi ostaa lippuja Ticketmasterin verkkokaupasta.

Teksti: Toni Rajamäki / Tiedottaja, Extreme Winter Circus

Uudistunut snowcrossin SM-sarja jatkuu Torniossa

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross