Road Racing 04.02.2016

Moottoriurheilu.tv:n lehdistötilaisuus veti mediaa paikalle

Kuva: Victor Engström

Moottoriurheilu.tv:n lehdistötilaisuus pidettiin torstaina 4.2. Helsingin Messukeskuksessa. Paikalle saapui Suomen päämediat sekä useita moottoriurheilutoimittajia kuulemaan juuri avatusta sivustosta, ottamaan haastatteluita Suomen huippukuljettajilta sekä saamaan viimeisimmät kuulumiset Kymi Ring -projektista.

 

Kuva: Victor Engström

Nita Korhonen veti tilaisuuden, jossa haastateltavina olivat (alkaen vasemmalta) Aki Ajo, Jere Haavisto, Pekka Päivärinta, Kirsi Kainulainen, Mika Kallio, Sanna Kärkkäinen ja Toomas Heikkinen.

Kuva: Victor Engström

Kymi Ring -projekti kiinnosti mediaa. Hankkeen etenemisestä olivat kertomassa projektipäällikkö Timo Pohjola sekä Moottoriliiton hallituksen puheenjohtaja Tapio Nevala.

Kuva: Victor Engström

Anssi Kannas AKK-Motorsport ry:stä ja Kurt Ljungqvist Suomen Moottoriliitto ry:stä olivat iloisia, kun Moottoriurheilu.tv näki vihdoin päivänvalon ja että palaute on ollut positiviista niin kentältä kuin medialta.

Kuva: Victor Engström

Mika Kallio kertoi voivansa hyvin ja toipuneensa viimeisimmistä leikkauksista. Hän odottaa innolla alkavaa testikautta KTM:n kanssa. Kallion kuulumisia lisää huomenna julkaistavassa artikkelissa.

Kuva: Victor Engström

Viime vuoden EM-enduromestari Sanna Kärkkäinen lähtee tänä vuonna ajamaan MM-sarjaa. Sanna odottaa innolla myös kotikisaansa, joka ajetaan Heinolassa 10.-12.6.2016.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing