AKK-Motorsport ry 31.03.2017

Moottoriurheilu.tv kasvaa Autourheilija-verkkolehden sisällöillä

AKK-Motorsport ry:n Autourheilija-verkkolehti yhdistetään Moottoriurheilu.tvsivustoon. Yhdistämisen myötä verkkolehden sisällöt julkaistaan jatkossa Moottoriurheilu.tv-sivustolla.

Uudistuksen myötä verkkolehden julkaiseminen autourheilu.fisivustolla päättyy ja samalla julkaisumuoto muuttuu niin sanotusta numerojulkaisusta ajankohtaisjulkaisuksi, jossa artikkeleita tuotetaan ja julkaistaan jatkossa kulloinkin ajankohtaisista aiheista tuoreeltaan. Järjestö- ja lajiasioista uutisoivat artikkelit yhdistettynä urheilutiedotukseen ja -uutisointiin Moottoriurheilu.tv:n-sivustolla muodostavat autourheiluharrastajan kattavan tietolähteen, jonka avulla lukijat pysyvät autourheilussa ajan hermolla.

Moottoriurheilu.tv tavoittaa keskimäärin 250 000 lukijaa sivuston ja sosiaalisen median julkaisujen kautta viikottain. Verkkolehden uudistamisen myötä autourheilun järjestö- ja lajiasioiden uutisoinnille saadaan huomattavasti nykyistä laajempi lukijakunta ja artikkeleiden vaikuttavuus nostetaan uudelle tasolle.

Samalla AKK-Motorsport ry kutsuu kaikki jäsenet, tapahtuma- ja kisajärjestäjät sekä kaikki muut kehittämään entisestäänkin Moottoriurheilu.tv:n sisältöä. Hyvät ideat ja ennen kaikkea kiinnostava sisältö ovat aina tervetulleita. Kehitys- ja sisältöehdotuksia voi lähettää osoitteeseen media(at)moottoriurheilu.tv. 

Teksti: AKK-Motorsport ry Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli