Suomen Moottoriliitto 04.08.2016

Moottoriliiton valmennuspäällikkö Tomi Konttinen siirtyy uusiin työtehtäviin

Tomi Konttinen on toiminut Suomen Moottoriliiton valmennus- ja nuorisopäällikkönä yhdeksän vuoden ajan.

Suomen Moottoriliitto ry:ssä vuonna 2007 syyskuussa nuoriso- ja valmennuspäällikön työt aloittaneen Tomi Konttisen taival Moottoriliitossa on päättymässä hyvässä yhteishengessä hänen siirtyessä uusiin työtehtäviin.

– Uudet haasteet ovat mielenkiintoisia ja samalla omaa uraa eteenpäin vieviä, joten päätin tarttua hyvään tilaisuuteen sitä tarjottaessa, summaa Tomi Konttinen jatkaen: – Menneet vuodet ovat olleet Moottoriliitossa mielenkiintoiset ja samalla opettaneet järjestötoiminnassa monipuolisesti organisoimaan laajaa kokonaisuutta aina harrasteurheilusta huippu-urheiluun nuorisotyön ja valmennuksen parissa. Nyt on edessä uusi ja erilainen työ toisenlaisessa ympäristössä uusien ihmisten parissa ja se motivoi edelleen kehittymään sekä ammatillisesti että työelämässä. Tulen pitämään tiiviit suhteet Moottoriliittoon jatkossakin. Uusi työ tulee tarkentumaan lähiviikkoina.

Moottoriliiton toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist on iloinen siitä, että Konttiselle on tarjoutunut hyvä tilaisuus ja toteaa: – Voimme olla erittäin ylpeitä siitä, että meiltä löytyy henkilö, joka pyydetään haastavaan tehtävään. Urheilumaailman työtehtäviin on usein paljon halukkaita, joten jos parempia henkilöitä olisi löytynyt, niin kaipa joku muu olisi kutsun saanut. Koko Moottoriliiton hallinto, johto ja toimiston henkilökunta toivottaa Tomille menestystä tulevassa työssään.

Teksti: Suomen Moottoriliiton Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro