Snowcross 27.04.2017

Moninkertainen X Games -mitalisti Daniel Bodin mukaan Ylläksen Freestylen PM-kisaan

Daniel Bodin. Kuva: Oscar Carrascosa/Red Bull Content Pool

Moninkertainen X Games -kultamitalisti ja lajinsa ykkösnimi Daniel Bodin nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa, kun ensi sunnuntaina Ylläksellä kisataan kaikkien aikojen ensimmäistä kertaa moottorikelkkojen Freestylen Pohjoismaiden mestaruudesta. Bodin on myös ainoa, joka on onnistunut tekemään kelkalla tupla backflipin.

Bodinin lisäksi kisassa nähdään nimekäs joukko, kun mukana on kaikki Pohjoismaiden huippunimet. Suomalaisista kisassa ovat mukana ensimmäisenä suomalaisena takaperin voltin tehnyt Jyri Keskiaho sekä Rikumatti Jurmu ja Juha-Pekka Poutiainen.

Kilpailu on katsojille maksuton, joten ainutlaatuista tapahtumaa kannattaa lähteä katsomaan kauempaakin. Freestyle-kisan lisäksi Ylläksellä kisataan moottorikelkkojen, motocross-pyörien ja murtomaahiihtäjien Hillclimb sekä nähdään vauhdikas slopestyle-kisa.

Tapahtuma alkaa tulevana sunnuntaina 30.4. klo 8.00 motocross-pyörien Hillclimb-kisalla, ja klo 11.30 starttaa kelkkojen Hillclimb. Freestylen harjoitukset nähdään klo 13.30. Freestylen PM-kisa starttaa sunnuntaina klo 17.30. Mikäli sääennuste on huono sunnuntaille, ajetaan FSX PM-kisa jo lauantaina iltapäivällä.

Lisätietoja kilpailusta: www.mayhem.fi.

Lisäys 28.4. HUOM! FSX PM-kisa on siirretty lauantaille sääennusteen takia. Harjoitukset alkaa lauantaina 29.4 klo 14.00 ja kilpailu on klo 16-18.00!

Teksti: Mayhem @ Ylläs tiedotus

Uusimmat

Snowcross