Road Racing 10.07.2018

Misanossa loukkaantunut Eemeli Lahti voi tilanteeseen nähden hyvin

Misanossa loukkaantunut Eemeli Lahti palaa viivalle jo seuraavassa osakilpailussa. Kuva: Philippe Damiens

Sterkman Motorsport by HRP:n Eemeli Lahti loukkaantui World Superbike -sarjan Riviera di Riminin osakilpailun supersport-luokan kilpailua edeltäneessä onnettomuudessa.

Ilmassa oli draamaa jo ennen World Superbike -sarjan Riviera di Riminin osakilpailun supersport-luokan kilpailulähtöä. Aika-ajoissa 19. lähtöruutuun itsensä ajanut Sterkman Motorsport by HRP:n Eemeli Lahti loukkaantui varikolta ulostulokierroksella sattuneessa törmäyksessä toisen kuljettajan kanssa.

Lahti kiidätettiin helikopterilla tutkittavaksi sairaalaan, jossa hänellä todettiin murtumia rintalastassa ja kylkiluissa sekä ilmarinta.

– Eemelin fiilis on positiivinen ja huumori kukkii totuttuun tapaan. Tilanteeseen nähden hän voi oikein hyvin, mutta ilmarinnan vuoksi häntä on toistaiseksi pidetty tarkkailussa sairaalassa, toteaa Sterkman Motorsport by HRP:n tiimipäällikkö Joni Hannula.

– Seuraavaan kilpailuun osallistumme varmasti, sehän on vasta pitkän kesätauon jälkeen. Kalusto lähtee nyt Suomeen, ja kunhan Eemeli on taas voimissaan, tulemme ajamaan testiä kotimaassa loppukautta silmälläpitäen, Hannula kertoo.

World Superbike -sarja jatkuu 14.-16. syyskuuta, jolloin vuorossa on Portugalissa, Algarven radalla ajettava osakilpailu. Sterkman Motorsport by HRP -tiimin Eemeli Lahti osallistuu Suzuki GSX-R 600:lla supersport-luokkaan.

Teksti: Sterkman Motorsport by HRP Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing