Snowcross 30.09.2019

Mikko Osmo Team Loukko.com -riveihin myös kaudelle 2020

Mikko Osmo voitti snowcrossin ja stadion snowcrossin Suomen mestaruuden viime kaudella. Kuva: Teemu Kukkonen.

Team Loukko.com julkistaa snowcrossin SM-kauden 2020 kuljettajiaan tulevien viikkojen aikana. Ensimmäinen kiinnitys on viime talven kaksinkertainen Suomen mestari Mikko Osmo, joka tarttuu Lynxin sarviin myös kaudella 2020.

– Viime kausi meni SM-kisojen osalta todella hyvin, koska mukaan tarttui kaksi SM kultaa, Osmo aloittaa.

– Aina jää silti parannettavaa kaudesta. Esimerkiksi loppukautta kohden vauhtini hiipui, mikä johtui ainoastaan siitä, etten päässyt enää treenaamaan ajoa, jotta olisin saanut itsestäni loppuun asti kaiken irti. Kansallisissa isoissa kisoissa ei valittevasti tullut onnistumisia, mikä jäi myös kaivelemaan viime kaudesta.

– Kaudelle 2020 on asetettu selkeät tavoitteet. SM-kultaa puolustetaan tietenkin päällimmäisenä ja tavoitteena on saada onnistuminen myös MM-kisoissa. Tulevalla kaudella ajetaan MM-kilpailu Rovaniemellä, joten onnistuminen kotikentällä olisi tavoitteena. Tottakai kauden muissakin arvokisoissa koitetaan menestyä.

– Toivottavasti saadaan tehtyä oma treenirata meillekin tänne Kauhajoelle, että saisin kunnolla ajotunteja alle. Se tietenkin vaatii lumen tuloa ja pakkasia.

Kenet haastat taistoon kaudella 2020?

– Kovan haasteen varmasti tulee ensi kaudelle antamaan Joonas Keskiaho, jonka vauhti on ollut todella nousujohteista. Tietenkin unohtamatta konkareita Pieti Puhakkaa, Jere Tynkkystä ja Juuso Loukkoa. Haastan kaudelle 2020 kaikki tulevan talven kilpakumppanit mittelemään paremmuudesta.

– Menestystä tulevaan kauteen kaikille!

Mikko Osmon saavutukset:

2006 Kilpailemisen aloitus, aluksi sprintiä ja 2009 vuodesta alkaen snowcrossia. Kaksi ensimmäistä vuotta Sinisalo Cupia
2010 Team loukko.com -jäseneksi
2011 Ensimmäinen kausi SM-kuninkuusluokassa
2012 SM Pro stock -pronssi
2013 SM Pro stock -kulta
2015 SM Pro 4. ja Battle of Nations 3.
2016 USA ECS -sarjaa koko kausi, kaksi ISOC-osakilpailua ja EM-hopeaa.
2017 SM 4. ja Pohjoismaiden mestaruushopea
2018 SM 2. ja Botnia Cup 1.
2019 SM Stadion Snowcross Suomen mestari ja SM Snowcross Suomen mestari

Teksti: Team Loukko.com -tiedotus.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross