Karting 10.01.2017

Mikko Laine RADALLE UA:n Vuoden Autourheilija

Mikko Laine on tehnyt näyttävän uran kartingin parissa. Kuva: Teppo Laukkanen

RADALLE UA palkitsee Mikko Laineen Vuoden Autourheilijana RADALLE.comin palkintogaalassa 21.1.2017. Sokos Hotel Vantaalla järjestettävä Palkintogaala on jo viime vuoden tapaan täynnä palkintoja, mestareita ja Suomen kovimpia kuljettajia.

Mikko Laine on ansioituneesti nostanut omalla esimerkillisellä tekemisellään ja toiminnallaan suomalaista autourheilua koko kansan nähtäville. Uskomaton työ viime vuonna lanseeratussa X30-kartingsarjassa osoitti, että Laine on intohimoinen autourheilumies. Laine itse ajoi Masters-luokan mestaruuteen ja dominoi luokkaa koko kauden ajan. Ajohaalareita tuskin erien välissä ehdittiin riisumaan, kun Laineen löysi jo radan varresta kamera kädessä ja milloin myös juontajan kainalosta antamassa asiantuntijakommentteja. Pyyteetön työ ja uskomaton energia tuotti vuonna 2016 Suomen suurimman Karting-tapahtuman Jyväskylässä sekä kokonaisuudessa X30-kartingsarja on Suomen mittakaavassa massiivinen tuotanto. 

Ensimmäinen arvokilpailuvoitto tälle gladiattorille yltää vuodelle 2001. Keimola Cupin kärkisija aloitti Mikko Laineen uran uskomattomalla tavalla ja loppu onkin historiaa. Laineen karting-uran huippuhetkiä ovat olleet kymmenet kisavoitot ja sijoitukset. Suurimpina saavutuksina korkealle arvostettu Rotax Grand Finalin voitto Valenciassa 2004, Rotax Eurocupin Master-luokan mestaruus 2011 sekä tuore X30 Nordic Challenge -mestaruus kertoo, että tämä mies, jos kuka, on aito rattimies. Mikko Laine nähdään ratin takana HAASE-tallissa.

Mikko Laine. Kuva: Teppo Laukkanen

Vuonna 2016 mestari Laine osoitti myös yhteisöllisyyttä ja reilun pelin henkeä olemalla mukana RADALLE.com-tapahtumissa. Laineen käsialaa ovat monet katsojat saaneet ihailla LiveStream-kuvan muodossa internetin kautta ja hänen kädenjälkensä näkyy myös tapahtuman ulkoasussa ja tiedottamisessa.

RADALLE UA haluaa RADALLE.com Gaalassa ojentaa Mikko Laineelle Vuoden Autourheilija -palkinnon ja kiittää tästä upeasta työstä suomalaista autourheilua kohtaan! 

RADALLE UA:n kuljettajat ovat menestyneet useissa eri lajeissa, muun muassa Dritftingin, RATA-SM:n ja Time Attackin parissa. Haluatko sinäkin näiden mestareiden seuraan? 

LIITY NYT! Liittymiskaavake ja lisätietoja löytyy: www.radalle.com/ua

Mikko Laineen ja muut mestarit voit nähdä RADALLE.com Palkintojenjakogaalassa 21.1.2017. Liput gaalaan myy lipputoimisto.fi ja lisätiedot www.radalle.com/gaala.

Teksti: Radalle.com Tiedotus

X30 Challenge Finland: Palkintogaala lähestyy ja ilmoittautuneita jo hurja määrä

Uusimmat

Lisää aiheesta

Karting