Road Racing 17.02.2018

Mika Kalliolla lupaava testipäivä Thaimaassa

Kallion eilinen kaatuminen ei haitannut enää tämän päivän menoa. Kuva: Chippy Wood

Mika Kallion viralliset MotoGP-testit Thaimaassa Buriramin radalla alkoivat eilen ikävissä merkeissä, kun mies joutui rajun kaatumisen myötä sairaalavisiitille. Kallio pääsi kuitenkin jatkamaan testejä tänään lauantaina, ja testipäivä loi positiivisia odotuksia tulevaan.

Kallio sai runsaasti testikilometrejä alleen Thaimaan lauantaipäivässä, mutta mies ei ollut vielä täysin tyytyväinen kaluston suorituskykyyn.

– Kierroksia tuli tänään paljon. Löydettiin hiukan ratkaisuja etupään pito-ongelmiin, joten katsotaan miten huomenna menee, kun saadaan rakennettua pyörää uusiksi.

– Tähän päivään ei muuten voi niin tyytyväinen olla, ero kärkeen on edelleen liikaa. Bradleyn ryhmä löysi mielenkiintoisia parannuksia, joilla hänen vauhtinsa selkeästi parani ja huomenna laitetaan ne samat osat mulle kiinni. Meillä on ollut aika erilainen testiohjelma, joten huomiseksi pyritään keräämään kaikki toimivat ratkaisut yhteen.

Kallion ei aluksi pitänyt toimia testikuljettajana, mutta Pol Espargaron väistyttyä leikkauksen vuoksi tarjoutui suomalaiselle mahdollisuus tarttua pyörän kahvoihin.

MotoGP:n viralliset testit jatkuvat Thaimaassa vielä huomenna sunnuntaina. Lauantain tulokset nähtävillä täältä.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Kallio kaatui rajusti moottorin petettyä – selvisi ilman murtumia

Kalliolle pikakomennus ajohommiin ”Eletään kriittisiä hetkiä”

Kallio Racing kaappasi MotoGP-sarjan maailmanmestarin

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing