Ralli 19.01.2020

Mesikämmen Ralli joudutaan keliolosuhteiden takia peruuttamaan

Rantasalmen Lipponen OP Talvisprintissä tammikuun alussa ensimmäisellä kierroksella Jari Pohjola oli Escortillaan jo historic-porukan nopein, mikä riittikin voittoon vaikka toisella kierroksella sattui ulosajo. Kuva: Toni Ollikainen.

Ähtärin ja Töysän alueella tiestö on pinnaltaan sulanut, joten 31.1.-1.2. järjestettäväksi aiotun Mesikämmen talvirallin ajaminen on käynyt mahdottomaksi. Kilpailu on täten peruttu.

Sääennusteiden ollessa luokkaa +5- -3 astetta lähimmän kahden viikon aikana kilpailun järjestäjä on pakotettu peruuttamaan kilpailu. Pakkanenkaan liki nollan arvoilla ei tuo tienpintaan sellaista kovuutta, että kilpailu voitaisiin järjestää.

Kilpailun järjestelyt olivat loppusuoralla. Järjestelytiimit tekivät hyvää työtä koko viime vuoden ajan. Tuleva kevät tulee olemaan erittäin leuto, joten kilpailun siirtokaan ei tule olemaan mahdollisuus järjestää tapahtumaa.

– Suuri kiitos kaikille järjestelyyn osallistuneille ja pahoittelut kilpailuun aikoneille kuljettajille. Sääolosuhteille kun vain ei voi mitään, Mesikämmen Ralli järjestäjät viestittävät.

Historic Rally Trophy -sarjassa on peruuntunut jo yksi talven osakilpailu ennen tätä kilpailua, joten talvikauden kolmas osakilpailu on ainut mahdollinen tänä leutona talvena.

Teksti: Mesikämmen Ralli 2020.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli