Medialle

Moottoriurheilu on merkittävä osa suomalaista urheilukulttuuria, onhan maamme ylivoimaisesti menestynein valtio tällä saralla asukaslukuun suhteutettuna. Lähes vuosittain suomalainen voittaa maailmanmestaruuden ja useat kuljettajamme vievät Suomea maailman kartalle kilpaillessaan ulkomaisissa arvokilpailuissa. Myös kansallisten kilpailuiden taso on kova ja meillä on ollut kunnia järjestää vuosittain useita korkealaatuisia arvokilpailuja.

Moottoriurheilun suomalaiset kattojärjestöt haluavat panostaa entistä enemmän siihen, että lajimme ja urheilijamme saavat ansaitsemaansa näkyvyyttä myös Suomen medioissa. Tätä tarkoitusta varten AKK-Motorsport ry ja Suomen Moottoriliitto ry ovat perustaneet yhteisen yrityksen Moottoriurheilu Media Oy, jonka kautta tiedotustoiminta järjestetään medialle.

www.moottoriurheilu.tv portaalin kautta median edustajat tulevat saamaan vapaasti käyttöönsä seuraavat palvelut:
– Tulospalvelun kaikista AKK:n ja SML:n alaisista SM- ja Suomen Cup -kilpailuista
– Ennakko-, aika-ajo- ja kilpailutiedotteet kaikista AKK:n ja SML:n alaisista SM- ja Suomen Cup -kilpailuista (kilpailuista riippuen joko yksittäisiä tai yhdistettyjä tiedotteita)
– Kuvapankin vapaasti julkaistavista kuvista
– Viikoittain lähetettävän uutiskirjeen, jossa kerrotaan viikonlopun moottoriurheilutärpeistä
– Henkilökuvia, haastatteluja ja blogikirjoituksia vapaasti käyttöönne.

Lisäksi sivustolla tullaan julkaisemaan Suomessa ja ulkomailla kisaavien ajajiemme omia tiedotteita. Portaali sisältää myös uutisfeedin, jonka kautta pääset lukemaan muiden alan medioiden uutisia. Eli tämän yhden sivuston kautta median edustajat saavat kaiken mahdollisen tiedon suomalaisesta moottoriurheilusta.

Mikäli sinulla on kysyttävää nettisivusta tai sen sisällöstä, kilpailuista, kilpailijoista tai tiimeistä, ota yhteyttä media@moottoriurheilu.tv.