Enduro 01.07.2017

Matti Seistola KTM:lle

Matti Seistola. Kuva: KTM tiedotus

Enduron MM-sarjassa menestyksekkään aktiiviuransa jo päättänyt Matti Seistola palaa kilparadoille KTM:llä. Tamperelainen Seistola sai kutsun edustamaan Suomen enduromaajoukkuetta syksyllä Ranskassa.

– Minua pyydettiin edustamaan Suomea Ranskan Sixille. Tovin pohdittuani palava halu palata ”tositoimiin” vei voiton ja tässä sitä ollaan. Ajan E3-luokassa ja pelinä tulee olemaan uusi KTM 300 EXC TPI 2-tahtiruisku. KTM:ltä lähdettiin projektiin täydellä kaasulla, joten eipä tässä voi kun hymyillä. En koskaan ammattilaisvuosinani päässyt KTM:n puikkoihin, eli uuden äärellä ollaan. Pääsin kerran ajamaan KTM 300 EXC:tä ja onhan se vaan todella kisavalmis peli, ynnää Seistola.

Seistola tullaan näkemään myös lopuissa Enduron SM-sarjan osakilpailuissa.

– Ajan myös loput kolme SM-osakilpailua KTM Motorsport Finland -tiimin riveissä. Ajoin viime vuonna yhden SM:n ja sieltä jäi rento fiilis. Muutenkin esimerkiksi Forssan SM toimii kalenterillisesti sopivana treenikisana ennen Sixiä, jatkaa Seistola.

KTM Motorsport Finland -tiimissä tyytyväisiä ajatuksia uudesta kiinnityksestä.

– Matti otti yhteyttä ja kertoi halustaan ajaa uudella 2-tahti ”ruiskupyörällä” Sixillä. Neuvottelut etenivät nopeasti molemmin puolisten intressien vauhdittamana ja nyt projekti on jo täydessä vauhdissa. Pidän myös erittäin hyvänä asiana, että Seistola tuo oman värinsä SM-kisoihin. Todella kova juttu, että saamme Seistolan kaltaisen ammattilaisen vahvistamaan tiimiämme, kertoo tyytyväinen KTM Nordicin Kimmo Hurri.

Teksti: KTM tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro