Ralli 21.05.2019

Markkanen huippuvireessä Riihimäelle

Kalle Markkasen autokunta lähtee hakemaan palkintokorokesijoitusta Riihimäeltä. Kuva: Kalle Markkanen -tiedotus.

Vaikka Kalle Markkanen jäi teknisten murheiden takia pisteittä kauden viimeisessä talvirallissa Joensuussa, odotukset SM3-luokan tulevalle viikonlopulle ovat korkealla.

– Päätimme jo Kouvolan rallin jälkeen tehdä nuottiin muutoksia, joiden avulla vauhti on noussut huomattavasti. Siitä saatiin merkkejä jo Joensuussa, mutta sitten tuli keskeytys, toteaa nuottitreeneistä tavoitettu Markkanen.

Vaikka vauhti ei vielä oikein SM-pisteissä näy, Markkanen odottaa tulevaa rallia innolla.

Treenit ovat sujuneet hyvin ja tekniset ongelmat autossa on selätetty. Valmistava kilpailu Keravalla toi luokkavoittoon ja myös Lahden treenikilpailun anti oli hyvä.

– Meillä ei ole mitään syytä muuttaa tavoitteitamme kauden osalta. Nyt on vähän takamatkaa, mutta tavoittelemme edelleen valintaa tulevaisuuden tähdeksi, AKK:n Flying Finn Future Star – kilpailussa.

– Riihimäellä tavoitteemme on ajaa pohja-aikoja ja saavuttaa lopulta podiumsijoitus.

SM3-luokassa kilpailu on kovaa, mutta määrätietoinen työ tuottaa pakosta tulosta. Markkasen tiimi onkin valmistautunut kilpailuun pieteetillä.

– Ollaan tehty kaikki niin hyvin kuin osataan. Nyt se on enää ranteista kiinni, toteaa Markkanen ja jatkaa nuottiharjoitustaan.

Riihimäen SM-ralli ajetaan tulevana lauantaina. Kilpailu starttaa Riihimäen keskustasta kello 11.

Teksti: Kim Lehtola

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli