Rallisprint 01.11.2016

Mäntyharjun Moottorikeskuksessa ajetaan rallisprinttiä tammikuussa

Kuva: Toni Ollikainen

Tulevan vuoden tammikuun viimeisenä sunnuntaina, 29.päivä, ajetaan Mäntyharjun Ruotimolla rallisprinttiä – järjestävänä seurana Mäntyharjun Moottorikerho ry, vahvistuksenaan Mikkelin Urheiluautoilijat ry.

Sprintissä tullaan ajamaan moottorikeskuksen radalla sekä viereisen järven jäällä, luvassa on taatusti mielenkiintoista menoa – niin kilpailijoiden kuin katsojienkin näkökulmasta katsottuna.

”Puitteet talvisprintin järjestämiseen Ruotimolla ovat ihanteelliset. Alueelle saadaan sopivan haastava ja monipuolinen rata, jonne kannattaa tulla kauempaakin”, ratamestarin virkaa hoitava Mikkelin Urheiluautoilijat ry:n puheenjohtaja Jari Jakonen hehkuttaa ja lisää naurahtaen: ”Tilaa järven selällä on toteuttaa vaikka millaisia kiekuroita tahansa, tammikuussa sitten nähdään millaisia niistä tuli”.

Kilpailunjohtajana toimiva Matti Jukarainen säestää Jakosta: ”Luvassa on herkullista pyöritystä, radasta saadaan hyvän pituinen ja vaihteleva, yleisölle paljon katsottavaa ilman suuria siirtymiä – innolla odotamme tammikuuta!”

”Todella hienoa, että pääsemme tästäkin lajista nauttimaan täällä, edellisestä Mäntyharjulla Kurkiniemen rannassa järjestetystä rallisprint-kisasta on kulunut jo yli 10 vuotta. Aika monipuolisesti olemme eri moottoriurheilulajeille koittaneet tapahtumia ja kilpailuja järjestää – nyt sitten on rallisprintin vuoro”, tuumaa Mäntyharjun Moottorikerho ry:n puheenjohtaja Matti Paasonen ja lisää: ”Tulevana vuonna kisoja onkin tulossa vähän pienempää ja isompaa –  talkootyötä on tiedossa runsain mitoin, siitä iso kiitos talkooväelle jo nyt.”

Mäntyharjulainen Polaria-tuotteita valmistava Vakiometalli Oy toimii sprintin pääyhteistyökumppanina, www.polaria.fi.

Rallisprintiin lajina voi halutessaan tutustua tästä.

Löydät meidät myös Facebookista.

Teksti: Minna Hänninen

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rallisprint