Motocross 20.06.2017

Manninen Bros Honda -tiimin veteraanit hyvässä vedossa Siilinjärven motocross-osakilpailussa

Erno Aro ja Miska Aaltonen olivat tyytyväisiä Siilinjärven osakilpailun tulokseen. Kuva: Team Manninen Bros. Honda tiedotus

Team Manninen Bros Honda matkasi viime viikonloppuna Savoon tavoitteenaan valloittaa sekä Siilinjärven Hamulan motocross-radan vaativat hiekkamäet että palkintokorokkeen.

Lauantaina vuorossa oli veteraanien Suomen Cup -luokat ja tiimikuljettajat Erno Aro ja Miska Aaltonen tekivätkin vahvat suoritukset lähes hellelukemista huolimatta. MXV35-luokassa Aro ajoi aamun aika-ajossa neljänneksi ja tasaisen vahva veto molemmissa erissä toi eräsijat neljä ja kolme sekä yhteistulosten kolmannen sijan. Aaltonen oli jälleen ylivoimainen ja ajoi aika-ajossa lähes kuuden sekunnin pohja-ajan. Kisaerissä sama tahti jatkui ja merimaskulaiskuljettaja ajoi selvään voittoon molemmissa erissä. Aaltonen johtaa MXV45-luokkaa puhtaalla sarjalla ja Aro on MXV35-luokassa sijalla kolme.

Miska Aaltonen johtaa veteraaniluokkaa ylivoimaisesti. Kuva: Team Manninen Bros. Honda tiedotus

Sunnuntaina ajetuissa SM-erissä nuoremmat tiimikuljettajat eivät pystyneet parhaimpaansa vesisateessa ja Verneri Aaltonen oli MXC/A-luokassa kuudes ja Karl-Robert Reinike MX1-luokassa yhdeksäs.

Motocrossin Suomen Cup ja SM-sarja jatkuu vajaan kolmen viikon kuluttua Karkkilassa, mutta Verneri Aaltonen nähdään kilparadoilla jo kahden viikon kuluttua Portugalin EM-osakilpailussa.

Teksti: Team Manninen Bros. Honda tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross