Endurance 08.01.2019

Mad-Croc-kuljettajat Juho Siekkinen ja Emma Mäkinen pokkasivat AKK:n gaalassa Endurance-kultaa

Emma Mäkinen ja Juho Siekkinen. Kuva: MMR Tiedotus

MMR Teamia edustaneet kuljettajat pokkasivat ykköspystin lauantaina Jyväskylässä AKK:n gaalassa.

Menestyminen Endurance-kilpailuissa edellyttää nopeaa ja tasaista joukkuetta, hyvää taktiikka ja ennen kaikkea kaluston luotettavuutta. MMR Teamin kausi sujui lähes ongelmitta, mahdollistaen sarjan voiton, Janne Laine kommentoi.

BMW Xtremeä päälajikseen ajava Juho Siekkinen sai hyviä kilometrejä alle Endurancessa, auttaen MMR Teamia omalla panoksellaan.

– Oli hienoa olla tänäkin kautena mukana MMR Teamin matkassa sen ajan, mitä omalta pääsarjalta kerkesi ja kykeni, Siekkinen kommentoi.

– Oli myös hienoa päästä ajamaan Emman kanssa, sillä edustamme molemmat myös Mad-Crocia. Isoimmat kunniat mestaruudesta kuitenkin kuuluvat tiimin päähenkilöille Jannelle ja Jarkko Karhulle, joten iso kiitos!

MMR Teamin naiskuljettaja Emma Mäkisellä on taustalla myös muutama V1600-kilpailu, mutta Endurancessa menestyminen miellytti myös nuorta naiskuljettajaa.

– Hyvä fiilis on. Hyviä kilometrejä, kun sai ajaa paljon, unohtamatta uusia kokemuksia, Mäkinen hymyilee AKK:n gaalaillan jälkimainingeissa.

MMR Team ei kokenut merkittäviä ongelmia kauden aikana, lukuun ottamatta ensimmäisen kilpailun suutinongelmaa, joka lopulta johti kilpailun keskeyttämiseen.

– Kaikki kuskit tekivät sen mitä piti, noudattaen tiimin kisaan laadittua taktiikkaa. Yleensä kukin saa ajaa niin nopeasti kuin kykenee, mutta joskus joudutaan välttelemään aikaa vievää tankkausta. Tällöin nopea mutta säästeliäs ajo on tärkeää, Laine kiittelee koko tiimiä kauden päätteeksi.

Kauden aikana tiimin mukana olivat Jarkko Karhu, Janne Laine, Henri Laine, Mikko Ristiluoma, Petri Paimen, Emma Mäkinen, Tuomas Pöntinen, Juho Siekkinen ja Kim Koski.

– MMR team kiittää kaudesta 2018 tukijoita ja taustahenkilöitä, kuten myös tiimin kuljettajia, tiimiläiset päättävät.

Teksti: MMR team tiedotus / Nita Ahola

Uusimmat

Lisää aiheesta

Endurance