Rata-ajo 22.09.2018

Mad-Croc Keskinen & Siekkinen ajaa viikonloppuna kauden viimeisen osakilpailun Pärnussa

Mad-Croc -kaksikko Joni Keskinen ja Juho Siekkinen starttaavat korkein odotuksin kauden viimeiseen kilpailuun. Kuva: Eemeli Siekkinen

Kilpailukausi BMW:n osalta alkaa tekemään loppuaan, sillä Mad-Croc -kaksikko Joni Keskinen ja Juho Siekkinen ajavat tänä viikonloppuna kauden viimeisen kilpailunsa Pärnussa kuuluisalla Auto24Ringillä.

Edellinen kilpailu syyskuun alussa Alastarolla päättyi vuoristoratamaisesti pienoiseen pettymykseen ja parivaljakko lähteekin tältä viikonlopulta hakemaan ehjää kilpailua, sillä ajallisesti molemmat kuljettajat ovat pystyneet kehittymään kauden aikana. Haasteita on tullut ja mennyt, mutta molemmat kuljettajat ovat kasvaneet haasteiden myötä.

– Auto tuntuu loistavalta, jopa paremmalta kuin tällä kaudella aikaisemmin, sillä säädöt on saatu mutkaiselle radalle sopivaksi. Moottorissa olemme kuitenkin havainneet jotakin ongelmaa, sillä häviämme tehoja ja aikaa suorilla, kuljettajapari toteaa.

Kauden teemana on ollut “eteenpäin, sanoi mummo lumessa”, joten tältä viikonlopulta odotetaan paljon. Mad-Crocia edustava kaksikko tekee Pärnun kilpailussa yhteistyötä Eesti 1 Racing Teamin kanssa, josta Keskinen & Siekkiselle tulee huolto ja tiedonkeruu.

Teksti: Nita Ahola

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rata-ajo