Moottoriurheilutapahtumat 30.08.2016

Maailmanlaajuinen hyväntekeväisyysajo The Distinguished Gentleman’s Ride saapuu Lahteen!

Klassikkotyyliä vaaliva hyväntekeväisyysajo ajetaan samana päivänä (25. syyskuuta) eri puolilla maailmaa. Vuonna 2015 The DGR ajettiin 79 maassa ja 410 kaupungissa. Tapahtumalla kerätään varoja miesten syöpäjärjestöjen hyväksi. Australiasta Movember -teemalla lähtöisin oleva tapahtuma on kasvattanut valtaisasti suosiotaan vuosittain. Se järjestetään tänä vuonna jo viiidettä kertaa ja nyt ensimmäistä kertaa myös Suomessa!

Ajamalla kerätään lahjoituksia syöpäjärjestöjen hyväksi

Hyväntekeväisyysajolla kerätään varoja miesten toiseksi yleisimmän, eturauhassyövän hyväksi. The Distinguished Gentleman’s Ride on ainutlaatuinen tapa tukea tätä erittäin tärkeää hanketta. Rekisteröidy 25. syyskuuta hyväntekeväisyysajoon tästä: www.gentlemansride.com/register

Vaihtoehtoisesti voit tukea tapahtumaa liittymällä sponsoriksi: www.gentlemansride.com/sponsor.

Tämän vuoden lahjoitustavoitteeksi on asetettu 5 miljoonaa ja tähän mennessä 2016 tapahtumalla kerättyjä varoja on jo 818 178 (USD) ja osallistuvia kuskeja 21 281 tämän vuoden tavoitteesta. Osallistumalla tapahtumaan joko kuskina tai sponsorina, autat savuttamaan tavoitteen yhdessä! Tapahtuma on kasvattanut suosiota ja osallistujamäärät ovat kasvaneet joka vuosi, kuin myös lahjoituksetkin. Pääset näkemään ajankohtaiset osallistuja ja lahjoitustiedot DGR:N virallisilta nettisivuilta: www.gentlemansride.com

Gentleman’s ride ajon reitti Lahdessa kulkee maantietä kauniissa Vesijärven maisemissa. Kokonaisuudessaan ajo kestää noin 3 tuntia ja sisältää kaksi 20 minuutin pysähdystä. Ajo alkaa klo 12 Veistämönkatu 1:stä, Ace Cornerilta ja päättyy takaisin Ace Cornerille klo 15.30. Tarkemmat reittioppaat julkaistan lähempänä tapahtumaa.

Liittymällä tapahtuman Facebook-sivuille voi seurata uutisia ja tiedotteita tapahtumasta:
www.facebook.com/events/1740007339605885

Hyväntekeväisyysajo kokoaa yhteen klassikkopyöriä ja kuljettajia

Tapahtumassa seurataan tiukasti tyyliohjetta (klassikko/vintagetyylistä), niin kuljettajien kuin pyörienkin osalta. Tämä tekee tapahtumasta erityisen arvokkaan ja huomiota herättävän näyttävän. Tyylioppaan mukaan tapahtumaan sallittuja pyörämalleja ovat Trackerit, Chopperit, Scrumblerit, Classicit sekä Modernit Classicit, Cafe Racerit, Bobberit, Brat Stylet -malliset sekä sivuvaunulliset ja Scooter -malliset pyörät.

Teksti: Ace Corner Finland Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing