Karting 04.08.2017

Luka Nurmi yhteistyöhön KSM Schumacher Motorsportin kanssa

Luka Nurmella on upea mahdollisuus kisata huippuammattilaisten kanssa. Kuva: Luka Nurmen Tiedotus

Luka Nurmi on solminut yhden kilpailun mittaisen sopimuksen Ralf Schumacherin johtaman KSM Motorsportin kanssa. Nuorukaisen esitykset Alahärmän SM-sarjan kilpailussa vakuuttivat Schumacherin.

Nurmi ajaa KSM Motorsportin väreissä Saksan mestaruussarjan osakilpailussa 25.-27.8.2017 Wackersdorfissa.

”On hienoa päästä tutustumaan yhteen lajin parhaista tiimeistä. Olemme kuulleet paljon hyvää heidän toiminnastaan tallissa ajavan Paavo Tonterin toimesta. Syksyn aikana haluamme tutustua muutaman tiimin toimintaan, jotta osaamme valita oikeat kumppanit ensi kaudelle”, totesi Nurmi sopimuksen vahvistuttua.

Kilpailu tulee olemaan vaativa, sillä Saksan mestaruussarjassa harjoituspäiviä on vain yksi ja rata on suomalaiselle entuudestaan tuntematon. Haastetta lisää myös poikkeuksellisen kova pito, joka on Wackersdorfin tunnusmerkki.

”Yksi tämän kauden tavoitteista oli nopea sopeutuminen erilaisiin olosuhteisiin ja autoihin. Tästä syystä ajoimme erilaisella kalustolla ja erityyppisillä radoilla koko kauden. Toivottavasti tämä kantaa nyt hedelmää ja pääsemme kiinni nopeaan vauhtiin heti perjantain harjoituksista alkaen”, totesi Nurmi lopuksi.

www.lukanurmi.fi
www.facebook.com/LukaKarting

Teksti: Luka Nurmen Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Karting