Karting 29.11.2017

Luka Nurmi tavoittelemaan kartingin Euroopan mestaruutta kaudella 2018

Luka Nurmi ja KMS jatkavat yhteistyötä kaudella 2018 - nyt kartingin EM-tasolla. Kuva: Luka Nurmen Tiedotus

13-vuotias tamperelainen karting-kuljettaja, Luka Nurmi, on allekirjoittanut tiimisopimuksen kartingin kisakaudelle 2018 eurooppalaisen Kalman Motorsportin (KMS) kanssa. Kalman Motorsport on vuosia toiminut menestyksekkäästi Rotax-sarjoissa ja laajentaa nyt toimintaansa myös EM-sarjaan. Kilpailukalenteriin kuuluvat WSK- ja EM-sarja sekä Ruotsin Kristianstadissa järjestettävät kartingin MM-kilpailut.

Luka Nurmi on vakiinnuttanut ansiokkaasti paikkansa kartingin Eurosarjojen kärkijoukossa ja kauden 2018 ykköstavoite Nurmella on Euroopan mestaruus.

Nurmen mittava kilpailukausi starttaa heti vuoden alussa Italiasta ja matkustus-/kilpailupäiviä kauden aikana nuorelle kuljettajalle kertyy reippaasti yli sata.

– On mukavaa jatkaa tutun tiimin kanssa. Yhteistyö on aina ollut helppoa kaikkien kanssa. Uskon, että tämä vaihtoehto oli paras myös oman kehittymiseni kannalta. Valmentajana ja tiimipäällikkönä Peter Kalman on vaativa, mutta oikeudenmukainen. Hänen kanssaan on hienoa lähteä tavoittelemaan Euroopan mestaruutta.

Teksti: Luka Nurmen Tiedotus

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Karting