Snowcross 14.02.2020

Loukko.com-tiimi valmiina Tornion kilpailuihin

Team Loukko.comin Mikko Osmo puolustaa Pro-luokan Suomen mestaruutta. Kuva: Team Loukko.com.

Team Loukko.com -kokoonpano on lähes täysissä voimissaan valmis tulevan viikonlopun snowcrossin SM-sarjan Tornion osakilpailuihin.

Pro-luokassa käydään tällä hetkellä tiukka valtataistoa, kun Team Loukko.comin Mikko Osmo on SM-pisteissä paikalla kaksi. Kärkipaikkaa pitää Joonas Keskiaho ja Osmon takana kolmantena on Jarno Hietalahti. Pisteissä kaikki on vielä mahdollista, sillä Keskiaholla on pisteitä 134, Osmolla 108 ja Hietalahdella 97 pistettä. Osmo on hionut Lynx RS -kelkkansa kuntoon, joten hänen tavoitteensa on ampaista viivalta kärkeen ja karkuun

Team Loukko.comin Pro Lite -kuljettaja Joona Karjalainen on tehnyt huippuluokan työtä koko kauden. Kemijärveltä kaksi hopeaa pokannut Karjalainen on tällä hetkellä SM-pisteissä neljäntenä. Karjalainen on nyt elämänsä kunnossa, joten tältä viikonlopulta voi odottaa kovaa tulosta.

Juniorit 14-16 -luokan Team Loukko.com -tähti Riku Lauhaluoma on väläytellyt myös kovaa vauhtia Kemijärvellä ja Paljakassa. Pisteissä tällä hetkellä kuudentena oleva Lauhaluoma onkin nyt toisella kaudellaan uhkunut hyvää itseluottamusta.

Juniorit 11-14 -luokassa Team Loukko.comin Emil Herten taistelee jo top3:ssa kokonaispisteissä. Pisteissä kolmantena oleva Hertenin nuorin onkin menossa kovassa vireessä kohti Torniota.

Team Loukko.comin Juniorit 11-14 -luokan Veeti Loukko joutuu jättämään Tornion kilpailun väliin lääkärin määräämän liikuntakiellon vuoksi. Angiina on purrut liian lujaa nuoreen Loukkoon, joten hän ei valitettavasti pääse kentälle.

Harrasteessa ajava Team Loukko.comin Harri Kolehmainen on myös kehittynyt huimasti kauden aikana. Vauhtia alkaa jo löytyä ja kaverilta voidaan tällä hetkellä odottaa mitä tahansa.

Naisten luokassa Team Loukko.com -tiimin Veera Virtanen on tällä hetkellä Suomen Cup -listalla kahdeksantena. Alkukauden vaikeudet on voitettu ja Virtanen onkin täydessä iskussa Torniossa.

Teksti: Team Loukko.com -tiedotus.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross