Snowcross 21.10.2017

LiveSports Promotions Oy on SeriousRiding.comin uusi omistaja

SeriousRiding.com on noussut viiden toimintavuotensa aikana moottorikelkkailun ykkösmediaksi. Kuva: Seriousriding.com

LiveSports Promotions Oy on noussut nopeasti moottorikelkkailun kuumimmaksi nimeksi. LiveSports tuo ensi talvelle kaikkien aikojen suurimman snowcross-kiertueen ja ennenkuulumattoman suuret rahapalkinnot. Nyt LiveSports vahvistaa toimintaansa moottorikelkkailussa siirtymällä SeriousRiding.comin uudeksi omistajaksi.

SeriousRiding.com on noussut viiden toimintavuotensa aikana moottorikelkkailun ykkösmediaksi. Aktiivinen uutisointi on tuonut lajin pariin paljon uusia seuraajia ja pitänyt seuraajat ajan tasalla kelkkailun tapahtumista ympäri maailmaa.

SeriousRiding.comin perustaja Kati Muotkalle yrityskaupat olivat samaan aikaan haikeat, mutta myös ilontäyteiset.

– Perustin SeriousRiding.comin viisi vuotta sitten palvelemaan moottorikelkkailijoita ja tekemään kelkkalajeista entistä mielenkiintoisempia myös lajia harrastamattomille. Olen nauttinut tekemästäni työstä ja kokenut antaneeni kelkkailulle ison osan itsestäni. En malta odottaa mitä kaikkea LiveSportsin mukaan tuleminen tuo tullessaan. On mahtavaa, että LiveSportsin kaltainen iso toimija on näin isolla sydämellä mukana moottorikelkkailussa ja snowcrossissa. Nyt edessä aukeaa isoja ovia ja SeriousRiding voi jatkaa kasvamistaan uuden omistajan johdolla. Tietenkin on osittain haikeaa luopua omasta päätäntävallasta sivujen suhteen, mutta en olisi myynyt sivustoa ellen olisi ollut varma, että uusi omistaja tekisi kaikkensa ylläpitääkseen ja kehittääkseen yritystä ja halustaan palvella lukijoita ja harrastajia entistä paremmin, Muotka kertoo.

LiveSportsin toimitusjohtaja Pauli Kauppinen on myös tyytyväinen yrityskaupoista.

– Olemme tulleet moottorikelkkailuun jäädäksemme. Tämä on yksi askel vahvistaessamme toimintaamme. Tulemme jatkamaan SeriousRiding.comin tekemää hyvää työtä ja uutisoimme myös jatkossa kaikesta kelkkailuun liittyvästä.

SeriousRiding.comin toiminta tulee jatkumaan samalla tavalla ja myös Kati Muotka jatkaa toiminnassa mukana.

– Olen tehnyt nyt uutisia yksin viisi vuotta ja ensimmäiset neljä vuotta kirjoitin uutisen joka päivä ympäri vuoden. On mahtavaa, että nyt mukaan saadaan myös muita sisällöntuottajia ja muutenkin isompi organisaatio toimimaan taustalla. Tulen itse jatkamaan työskentelyä sivuston parissa ja antamaan omaa näkökulmaa sivuston toiminnasta. LiveSportsin porukka on niin mahtavaa, että tästä ei voi seurata kuin hyviä asioita niin SeriousRiding.comille kuin koko alalle, kiteyttää Muotka.

LiveSports Promotions Oy jatkaa SeriousRiding.com -sivujen toimintaa uutisoimalla myös jatkossa kaikista moottorikelkkailun tapahtumista.

– Vaikka LiveSports itse on suuri kilpailunjärjestäjä, tulemme jatkamaan uutisointia tasapuolisesti kaikista kelkka-alan tapahtumista puolueettomasti. On myös meidän etumme, että moottorikelkkailulla on oma ajankohtainen ja puolueeton sivusto, joka tukee koko lajia ja nykyisiä sekä uusia harrastajia. Uskon, että organisaatiomme pystyy antamaan SeriousRiding.comille lisää mahdollisuuksia kasvaa vielä isommaksi alalla toimijaksi, Kauppinen kertoo.

SeriousRiding.com pähkinänkuoressa:

Teksti: Seriousriding.com

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross