Rata-ajo 18.04.2016

Lindstedt aloittaa kautensa Tanskasta

Erkka Lindstedt starttaa tulevana viikonloppuna DS3 Cupin ensimmäiseen osakilpailuun Tanskassa.

Turun UA:ta edustava Erkka Lindstedt jatkaa kansainvälistä rata-autoilua Pohjoismaisessa DS3 Cup -merkkiluokassa. Ensimmäinen osakilpailu ajetaan ensi viikonloppuna Jyllandsringin radalla Tanskassa.

– Auto istui mukavasti käteen heti ensimmäisissä testeissä ja odotan kovalla innolla tulevaa kauden avausta. Uuden radan opettelu vie aikansa, mutta kyllä kaikki saadaan miehestä ja autosta irti aika-ajoon mennessä, V1600-luokan Suomenmestari kaudelta 2014 kertoo.

DS3 Cup kilpaillaan Tanskan ja Norjan radoilla. Tekniset säännöt ovat merkkiluokan hengen mukaisesti tiukat:
– DS3:ta liikuttaa mukavan iloisesti turboahdettu 1.6-litrainen moottori. Tuttua juttua siis. Kilpailin viime kaudella Briteissä Minillä, jossa oli vastaava tekniikka ja samat 220hv.

Lindstedt tähtää palkintokorokkeelle alkavalla kaudella.

Lindstedt tähtää palkintokorokkeelle alkavalla kaudella.

Lindstedt odottaa kaudelta tiukkaa kilpailua ja kauden edetessä myös palkintosijoituksia. Yksittäisenä kilpailuna hän mainitsee odottavansa eniten Norjan Gatebilia syyskuussa.

– Lippua pidetään korkealla jokaisessa kilpailussa. Mukana on kovia kuljettajia, jotka ovat kiertäneet Euroopan vakioautosarjoja. Ruotsalainen kaveri ainakin on ennakoinnin mukaan hyvä vertailukohta, Lindstedt pohtii. – Veikkailisin, että viikon kuluttua kilpakumppanit tietävät varsin hyvin, missä on Suomen Turku!

Teksti ja kuvat: Erkka Lindstedtin tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta