Ralli 18.05.2017

Lindblom haki Keravan TerraWise rallista vauhtia Riihimäen SM-ralliin

Miki Lindblom - Ville Mannisenmäki. Kuva: Minna Koivisto

SM3-luokassa kilpailevat Miki Lindblom kartturinaan Ville Mannisenmäki osallistuivat 6.5 Keravan TerraWise ralliin testimielessä.

– Osui kisa niin sopivaan väliin ja neljän EK:n mittaisena se sopi erinomaisesti testikisaksi, toteaa Miki.

Kahta ensimmäistä EK:ta häiritsivät Citroenin käyntihäiriöt, mutta sen jälkeen sujuivat kaksi viimeistä pätkää jo kiitettävästi. Autoon tehdyt säädöt vaikuttivat hyviltä, nuotti osui, ajo maistui ja kellokin näytti hyviä aikoja.

– Kolmosella jäätiin 0,8 sekuntia pohja-ajasta ja nelosellakin taisteltiin vielä luokan toisesta sijasta. Luokan kolmansia lopulta oltiin, mutta ei se sijoitus niin tärkeää ollut. Käyntihäiriöitä lukuunottamatta auto toimi hyvin ja oli helppo ajaa, selostaa Miki.

– Vauhtikin alkoi olla sitä, mitä sen pitäisi olla. Erittäin hyvät fiilikset lähteä Riihimäki-ralliin tulevana lauantaina, jatkaa Miki tyytyväisenä.

Miki ja Ville ovat tällä hetkellä SM-sarjapisteissä viidentenä ja siten mukavasti vielä taistelemassa paikasta Tulevaisuuden Tähti -kilpailuun.

– Riihimäellä pitää olla tarkkana. Monta asiaa pitää osua kohdalleen. Virheisiin ei ole tässä luokassa varaa, jos mielii olla kärkikahinoissa mukana. Ja tottakai me haluamme siellä kärjessä olla myös, toteaa kisaan numerolla 9 starttaava ajokaksikko.

Teksti: Miki Lindblom Racing

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli