AKK-Motorsport ry 25.04.2017

Liike-elämän osaajia kehittämään suomalaista autourheilua

Juhani Pakari. Kuva: Victor Engström

Autourheilumme on maailman huipputasoa. Kansallinen kattojärjestö AKK-Motorsport ry vahvistaa suomalaisen autourheilun taloutta ja tuotteistusta markkinointiyhtiönsä, AKK Sports Oy:n kautta. Viikonloppuna Jyväskylässä nimettiin AKK Sports Oy:lle kokonaan uudentyyppinen, pitkälti liike-elämän osaajista koostuva hallitus, jonka tehtävänä on kehittää autourheilusta entistäänkin kiinnostavampi kumppani eri sidosryhmille ja siten vahvistaa lajin kaupallista sekä yhteiskunnallista vetovoimaa.

AKK Sports Oy:n uuteen hallitukseen valittiin puheenjohtaja Juhani Pakarin ohella Mia Miettinen, Pasi Mäenpää, Marco Mäkinen ja Markku Pietilä.

Roolissaan jatkavan Pakarin mukaan nyt valitut jäsenet edustavat paitsi haettua, monipuolista strategista osaamista, ovat myös erittäin motivoituneita tekemään töitä suomalaisen autourheilun hyväksi.

– Hallituksen jäsenillä on yhdessä paitsi huippuluokan osaaminen, myös vahva visio ja tahtotila auttaa suomalainen autourheilu sille paikalle, jolle se kuuluu. Autourheilun ja urheilijoidemme saavutukset, tunnettuus, arvostus ja kiinnostus ovat jo todennetusti korkealla; samoin tulevaisuuden vahvat, kansainväliset kehityssuunnitelmat jatkavat toteutumistaan. Autourheilu on valtava kansallinen menestyspotentiaali, josta lähdemme nyt AKK Sportsissa yhdessä ammentamaan, pyrkien samalla tukemaan lajiliiton toimintaa parhaalla mahdollisella tavalla, Pakari kuvailee.

Hallituksen ohella AKK Sportsin organisaatio tiedotti viikonloppuna myös toisesta nimityksestä, kun markkinointijohtajana yhtiössä aiemmin työskennellyt Heli Kemppainen otti vastaan kaupallisen johtajan tehtävät.

AKK Sports Oy:n hallitus 2017-18:

Puheenjohtaja:
Juhani Pakari

Jäsenet:
Markku Pietilä, Solteq Oyj, hallituksen puheenjohtaja
Mia Miettinen, Tommi Mäkinen Racing Oy, varatoimitusjohtaja
Pasi Mäenpää, Elisa Videra Oy, toimitusjohtaja
Marco Mäkinen, TBWA\Helsinki Oy, varatoimitusjohtaja

Teksti: AKK / Viestintä

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli