Road Racing 05.11.2019

Lenni Klemetti seitsemänneksi Jerezissä – Kauden yhteispisteissä neljäs

Lenni Klemetti oli tyytyväinen kauteensa. Kuva: Fancisco Fraile Martin.

Ratamoottoripyöräilyn Espanjan mestaruussarjan viimeinen osakilpailu ajettiin kuluneena viikonloppuna Jerezissä. Motomarket Racing -tiimin juniorikuljettaja Lenni Klemetti ajoi 250 -kuutioisten PreMoto3 -luokassa lauantain aika-ajoissa kymmenenteen lähtöruutuun. Sunnuntaina kilpailussa hän pystyi nostamaan sijoituksiaan ja tuloksena oli seitsemäs sija ruutulipulla. Koko kauden yhteispisteissä Klemetti otti upeasti neljännen sijan.

– Viikonloppu oli koko kauden haastavin. En pystynyt ajamaan radan nopeimpia mutkia riittävän lujaa. Kokeilimme erilaisia geometrian ja jousituksen säätöjä sekä ajotavan muutoksia, mutta mikään ei tuntunut auttavan. Jäin kierrosajoista, joita olen ajanut täällä aikaisemmissa kilpailuissa keväällä ja viime syksynä. Siksi viikonlopusta jäi hieman karvas maku, kertoo Klemetti.

– Kokonaisuutena olen erittäin tyytyväinen kauteen ja neljänteen sijaan yhteispisteissä. Olen myös oppinut todella paljon tiimin kanssa työskentelystä ja kehittynyt kuljettajana. Valtavat kiitokset tiimille, yhteistyökumppaneille ja kaikille taustajoukoille!

Klemetin ensi kauden suunnitelmat ovat vielä avoinna, mutta tähtäin on asetettu kansainvälisille kilparadoille.

Teksti: Teemu Klemetti, tiedote.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing