Pienoisautoilu 09.08.2018

Laukaa Touring ajettiin viikonloppuna rantapuiston RC-radalla

Kauden päätöskilpailu ajettiin erinomaisissa olosuhteissa Laukaan rantapuiston RC-radalla. Kuva: Tiia Kankainen

Viime lauantaina ajettiin Laukaan rantapuiston RC-radalla kauden päätöskilpailu erinomaisissa olosuhteissa. Aurinko helli ja lämpötilakin pysyi kohtuuksissa, siinä hellerajalla.

Kilpailemassa olivat kärkikuskit niin TSM-10 -luokassa kuin TSS-10 NM -luokassakin. Luokkien voittajat olivat selvillä jo kilpailuun lähdettäessä, mutta muista sijoista kamppailu kävi vielä kuumana.

FTT VII, 17. Laukaa Touringin SM-luokan vei aika suveneerisella ajolla Viljami Kutvonen Fullspeed RC:stä. Loput podiumpaikat sai Miko Teponoja TamUA ja Georgy Chmigal Venäjältä. TSS-10 NM:n kilpailun voitti Joonis Oksanen RiiUA ja seuraavat sijat menivät Sisu Kuuslahdelle LahUA ja Andrey Egoroville Venäjältä.

Kilpailun ollessa kauden päätöskilpailu, niin myöskin Suomen mestari varmistui. Mestaruuden voitti Miko Teponoja, toiseksi tuli Viljami Kutvonen ja kolmanneksi ajoi Georgy Chmigal.

TSS-10 -luokan kolme parasta olivat Joonis Oksanen RiiUA, Ilari Lamminsivu ÄkpaRC ja Eemeli Anttonen Ospa ry:stä.

Halutun nuorten mestaruus -kiertopalkinnon voitti vuodeksi haltuunsa Joonis Oksanen. Muut kärkisijat menivät Sisu Kuuslahdelle ja Joenna Oksaselle.

Teksti: Pentti Minkkinen

Uusimmat

Lisää aiheesta

Pienoisautoilu