Ralli 27.10.2018

Latvala ja Rovanperä ykkösinä lauantain jälkeen

Jari-Matti Latvala nousi lauantaina Katalonian MM-rallin kärkeen. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC

Suomalaiset johtavat sekä WRC- että WRC2-luokkaa Espanjassa käynnissä olevan Katalonian MM-rallia lauantain jälkeen, kun Jari-Matti Latvala pitää ykköspaikkaa WRC-luokassa ja Kalle Rovanperä nousi WRC2-luokan kärkeen.

Kun Katalonian MM-rallista on ajamatta enää huomisen sunnuntain neljä erikoiskoetta, näyttää tilanne suomalaisittain hienolta. Toyotan Jari-Matti Latvala pitää hallussaan ykköspaikkaa ennen ranskalaiskaksikkoa Sebastien Ogieria ja Sebastien Loebia. M-Sportin Ogier on suomalaisesta 4,7 sekunnin päässä ja Citroenia käskyttävä Loeb 3,3 sekuntia maanmiehestään. Esapekka-Lappi on seitsemäntenä ja rengasrikon EK 10:llä kärsinyt kilpailua johtanut Ott Tänak putosi kahdeksanneksi. Teemu Suninen on sijalla 11.

Eilen teknisistä ongelmista kärsinyt Kalle Rovanperä nousi tänään WRC2-luokan kärkeen ja tykitti Skodallaan päivän päättäneelle EK 14:lle koko porukan toiseksi kovimman ajan ollen vain 0,1 sekuntia Tänakia hitaampi! Hän johtaa luokkaa 22,0 sekunnilla ennen tiimikaveriaan Jan Kopeckýa. Kokonaistuloksissa Rovanperä on sijalla 12.

Tulokset

Teksti: Moottoriurheilu.t

 

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli