Enduro 17.01.2019

Lappeenrannan Moottoripyöräilijöillä superviikonloppu motocrossin ja enduron saralla

Eetu ja Timi Huttunen. Kuva: Lappeenrannan Moottoripyöräilijät ry

Esmeralda Vesterinen ja Kimmo Tielinen starttaavat tulevana viikonloppuna Tohmajärven Endurossa, kun samanaikaisesti Eetu ja Timi Huttunen starttaavat juniorieiden Motocross hallikilpailussa Eestin Adrenalin Arenalla.

Endurokauden avauskilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna Tohmajärven lumisissa maisemissa. Lumispooria on tiedossa ja reitti on varmasti haastava, kun lunta on tullut reilusti. Kilpailun järjestäjillä on riittänyt puuhaa reitin auki pitämisessä talkoovoimin.

Lappeenranta sai riveihinsä Enduron Heinolan EM-osakilpailuun ja CMX EM-sarjaan tähtäävän Esmeralda Vesterisen.

Vesterinen tekee paluun kilpauralleen pienen tauon jälkeen ja hänet tullaan näkemää niin enduropoluilla, kuin motocross-radalla tulevana kautena.

– Tulevaan viikonloppuun lähdetään rennolla mielellä ilman paineita. Haetaan lumispoorista tuntumaa koska nyt sitä piisaa, Vesterinen toteaa.

Lähde: http://essiracing.blogspot.com/

Kimmo Tielinen starttaa ensimmäistä kertaa täysimittaiseen enduro-kilpailuun. Aiempaa taustaa kuljettajalta löytyy Cross Countrysta ja Sprint Endurosta.

Motocross-juniorit valtaavat Eestin Adrenalin Arenan perjantaina ja lauantaina, ammattivalmentaja Jussi Vehviläisen nuotittamana. Sunnuntaina 6-vuotias Timi Huttunen ajaa elämänsä ensimmäisen motocross-kilpailun 50cc -luokassa. Eetu Huttunen 8 vuotta, starttaa Junior Cupin toiseen osakilpailuun innokkaana 65cc -luokassa.

Luvassa LrMP ry kaudelle 2019 on paljon tapahtumia ja kilpailuita, joista suurimpana kotikilpailumme Lappeenrannan Muukossa 24.-25. elokuuta järjestettävä MX-Liiga, MXD Suomen Cup ja mönkijöiden (MX-ATV) viimeinen SM-osakilpailu!

Teksti: Lappeenrannan Moottoripyöräilijät ry

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross