Motocross 25.05.2018

Lappeenrannan edustajat valmiina Motocrossin SM-avaukseen

Motocrossin SM-avaus ajetaan tulevana viikonloppuna Hyvinkäällä. Kuva: Lappeenrannan Moottoripyöräilijät ry

Mocrossin SM-sarjan avaus ajetaan tulevana viikonloppuna Hyvinkäällä. Lappeenrannan Moottoripyöräilijöiden Tommi Laine, Tero Koivunen ja Noora Uro nähdään viikonlopun SM-osakilpailussa.

Laine ja Koivunen kisaavat lauantaina MXV45-luokassa, jossa nähdään kautta aikojen kovin kattaus.

Laineen tavoitteena tällä kaudella on MXV45-luokan mestaruus. Mies on panostanut tähän kauteen ja harjoittelu on sujunut suunnitelmien mukaan. Laine on harrastanut motocrossia reilun kymmenen vuotta ja pyöränä tällä kaudella hänellä on Honda CRF 450 cc.

Tero Koivusen tavoite on ajaa koko sarja MXV45-luokan kymmenen parhaan sakissa. Miehen tavoite on saavutettavissa kunnon ja kaluston puitteissa. Hän on harrastanut motocrossia yli kymmenen vuotta ja viimeiset neljä vuotta määrätietoisesti taitoja kehittäen. Pyörä on uskollisesti ollut sinivalkoinen Yamaha YZF 450 cc.

Noora Uro starttaa Suomen ensimmäisenä naiskuljettajana SM MXC/A-luokassa. Osallistumisoikeuden Porin liigan osakilpailussa lunastanut Uro lähtee odottavin mielin kovaan seuraan Hyvinkäällä. 14-vuotias neito käskyttää KTM 85cc -pyöräänsä.

SM-avausta voit seurata myös livetulospalvelusta ja Lappeenrannan Moottoripyöräilijöiden Facebookia ja Instagramia päivitetään lähes realiaikaisesti.

Teksti: Janne Oikkonen / Lappeenrannan Moottoripyöräilijät ry

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross