Motocross 19.08.2018

Laaksonen tuplavoittoon Vantaalla

Eeka Laaksonen oli pitelemätön Vantaalla. Kuva: Eeka Laaksosen tiedotus

Lauantaina kaasuteltiin Vantaalla legendaarinen Ponke’s Race -kilpailu. 50cc-luokassa kuljettajia oli 31, joista Eeka Laaksonen kellotti nopeimman ajan. Samuel Paalasmaa ajoi toiseksi ja kolmanneksi sijoittui Roope Kosonen.

Ensimmäisessä startissa “holet” nappasi Laaksonen, joka kuittasi sen myötä itselleen 20 euron holeshot-palkinnon. Ensimmäisenä ruutulipulla tuuletti Laaksonen, toisena Paalasmaa, ja kolmantena Jere Igo. Neljäntenä maaliviivan ylitti Virosta kisaamaan matkustanut 7-vuotias Enri Lustus.

Laaksonen sai jälleen juhlia voittoja. Kuva: Eeka Laaksosen tiedotus

Toisessa lähdössä holeshot-palkinto meni myös Laaksoselle. Maalissa järjestys oli Laaksonen, Paalasmaa ja Roope Kosonen. Totaalissa voiton nappasi Laaksonen, toisena oli Paalasmaa ja kolmanneksi tuli Igo.

– Ajo oli vähän vaisua tänään. Huomenna kuitenkin Viron kisa, niin yritin välttää turhia riskejä. Kisa oli kiva ja tykkäsin radasta. Huomenna sitten taas hanat kaakkoon, Laaksonen pohti kilpailun jälkeen.

Laaksosen kilpailut jatkuvat tänään Virossa. Kuva: Eeka Laaksosen tiedotus

Sunnuntaina jatkuu Viron ENKV-sarja, jossa on mukana useampi suomalaiskuljettaja. 50cc-luokasta löytyvät Eeka ja Retu Laaksonen, Samuel Paalasmaa, Julius ja Elias Vierikka, Alex Jokilehto ja Jose vainio.

Teksti: Eeka Laaksosen tiedotus

Legendaarinen Ponke’s Raceday jatkaa kasvamistaan

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross