Motocross 20.05.2017

Kytönen voittoon Orimattilan enduron SM-osakilpailussa

Roni Kytönen Kuva: Nita Korhonen

Enduron U20-luokan SM-sarjan kolmas osakilpailu kaasuteltiin tänään Orimattilassa. Kytönen Motorsportilta tulessa olivat Hugo Svärd ja Roni Kytönen.

Sarjaa johtava Svärd ajoi päivän ensimmäiselle maastokokeelle pohjat ja Kytönen oli kolmantena. Toisella pätkällä Kytönen nousi kärkeen ja tiimikaverit kävivät kovaa kamppailua kilpailun voitosta. Lopulta Kytönen oli parempi 11 sekunnin erolla.

– Kilpailu meni aika tasaisesti ja loppua kohden alkoi vähän paremmin kulkea. Toisen kierroksen toisella pätkällä lähti pienet lipat, mutta muuten kisa meni hyvin, sarjajohtaja Svärd kommentoi kilpailun jälkeen.

– Päivä sujui ihan hyvin ei tullut kaatumisia eikä mitään muuta ihmeellistä. Eka pätkä oli sellaista kivikkoa ja se oli mulle vaikea. Tokalla pätkällä onnistuin taas ajamaan oikeastaan, joka kerta hyvän ajan, osakilpailun voittanut Kytönen päivän jälkeen.

Svärd ja Kytönen jatkavat nyt SM-sarjaa kaksoisjohdossa, kun seuraavan kerran U20-luokan pisteistä kaasutellaan Nummelassa Elokuun puolivälissä.

Tulokset

Yleiskilpailu:

  1. Jiri Leino
  2. Mika Karma +16 sec
  3. Roni Kytönen +28 sec
  4. Hugo Svärd +39 sec

U20:        

  1. Roni Kytönen
  2. Hugo Svärd +11 sec
  3. Antti Ahtila +55 sec

U20-luokan pisteet:

  1. Hugo Svärd  65p
  2. Roni Kytönen 50p
  3. Antti Ahtila  49p

Kilpailun kaikki tulokset

Teksti: Kytönen Motorsport Tiedotus

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross